2 de set. 2014

TARTA SACHER







El pastis dels  xocolaters per excel·lència, una bona manera dolça per començar la nova temporada després de les vacances i per celebrar l'aniversari de l'Eduard i la Sacher és un dels seus pastissos preferits i per tant, no podia faltar a la festa. És un pastis boníssim, esponjós i suau, però també força potent, en una paraula: deliciós!!


INGREDIENTS

Per al pastís:
    150  g. de farina
    150 g. de mantega
    250 g. de sucre
    7 ous
    175 g. de xocolata per fondre
    1 pot de melmelada de préssec
Per la cobertura:
    200 ml. de nata per muntar
    175 g. de xocolata de fondre

PREPARACIÓ

Primer encendrem el forn a 180º.
Tot seguit, agafem la mantega que sigui una mica tova, (sinó escalfeu-la 30 segons al microones ) i la barregem amb la meitat del sucre, quan ja  es feta una crema hi tirem només  els rovells d'ou i les clares les tirem a  un altre bol, les muntem a punt de neu fort amb la resta de sucre.
Barregem bé els rovells amb la mantega i afegim el xocolata fos al microones 1 minut, barregem i hi afegim la farina passada per un colador fi, quan és tot ben integrat hi afegim les clares muntades, barrejant  molt a poc a poc perquè no baixin.
Tot seguit, agafem un motlle  d’uns 22 cm i el suquem amb mantega , tirem la massa i posem al forn 3/4 hora, controlant.
Un cop feta, la deixem refredar, i desemmotllem partim per la meitat i suquem una meitat  amb la melmelada, tornem a tapar.
Posem la nata al foc i quan sigui ben calenta hi tirem la xocolata de la cobertura i anem remenant fins que es desfasi. Tirarem aquesta xocolata per sobre el pastis de manera que vagi relliscant per tot ell i quedi cobert. Decorem al gust.





5 comentaris:

  1. Un dels meus preferits, i encara que sembli increïble... no l'he fet mai a casa! així que me l'anoto a veure si aprofito algun aniversari i m'hi fico. Felicicitats a l'Eduard!

    ResponElimina
  2. Jo el tinc al meu top ten particular...quina pinta aquest teu! Mmmmm! Petons!

    ResponElimina
  3. És un pastís espectacular el sacher i aquest fa molt i molta bona fila!

    Petons!

    ResponElimina
  4. És el meu preferit juntament amb la tatin de poma!! Tha quedat estupendo!! ;)

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!