10 de set. 2014

GALETES CRUIXENTS AMB XOCOLATA (THERMOMIX)







A casa nostra les galetes ens encanten, sempre en tenim i com no, intentem buscar noves versions, ja que les “caseres” són saludables a la part que bones! I sincerament, disfruto fent-les! Aquestes galetes són tretes del bloc de la Su de Webos Fritos. Vaig optar per fer-la amb Thermomix, però a la seva web trobareu també l'explicació sense la màquina.

Són molt cruixents i delicioses.



INGREDIENTS


250 gr. de farina

60 gr. de sucre

60 gr.  d'oli d'oliva

10 gr. d'aigua

70 gr. de mantega  tova

1 polsim de sal

1 cullereta de postres de pols de llevat

1 mica de vainilla (optatiu)

50 gr. de xocolata a trossets petits o perles de xocolata

1 ou batut per pintar-les



PREPARACIÓ


Escalfem el forn a 180º

Posem tots els ingredients menys la xocolata i l'ou a dins  la Thermomix  i programem 20 segons velocitat 6, afegim la xocolata i programem 6 segons, velocitat 3.

Traiem la massa i fem una bola aplanada i tapada amb film, la posem a la nevera 30 minuts. Passat el temps posem la massa entre dos plàstics i amb el rodillo fem una làmina fina de 0.5 cm. Seguidament, tallem les galetes amb un motlle rodó, o un vas petit, i les anirem posant en una safata coberta amb paper de forn, una mica espaiades. Tot seguit, les pintarem amb l'ou batut i posarem a la nevera 10 minuts. Passats els 10 m. les posem al forn entre 12 i 15 minuts, deixarem refredar i llestos.







2 comentaris:

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!