30 de juny 2014

WRAP DE FORMATGE I PERNIL DOLÇ




Un plat per sopar o picar fàcil i boníssim, i pensada pels més menuts de la casa... que fer el sopar és tota una odissea i a vegades la imaginació fa figa i “És que sempre fas el mateix!” o “una altra vegada això!!??” son frases repetitives. I de tant en tant sortir del més quotidià s’agraeix sobretot a les orelles dels pares, no us sembla?

Penso que la base deu ser com les "quesadillas mexicanes" però amb el farcit segons la imaginació.

INGREDIENTS

1 paquet de wraps o tortillas mexicanes

2 tomàquets madurs a rodanxes fines

200 gr. de formatge en llesca emmental

200 gr. de pernil dolç o pit  de gall d'indi

1 bossa de ruca


PREPARACIÓ

En una paella sense oli i molt calenta, hi posarem una ‘tortilla’ cobrim amb el formatge, pernil, 3 rodanxes de tomata, una mica ( poca ) de ruca , cobrim amb un altra ‘tortilla’, pressionem i donem el tomb perquè s'escalfi la de sobre i de passada es fon el formatge, deixem dos minuts i retirar. Fem un triangle i a menjar!!!


2 comentaris:

  1. Quina bona idea per a un sopar!! M'ho apunto!

    ResponElimina
  2. Aquest farcit no l'he provat mai...Com que aquestes "tortilles" són molt habituals a casa, qualsevol dia et manllevo la idea! Petons!

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!