27 de febr. 2014

PASTÍS DE FORMATGE III




Per la iaia Montse  



Aquest pastís va bé tenir-lo al receptari de les receptes ràpides, senzilles i què de passada quedes bé, ja que surt boníssim…

Receptes de formatge n’hi ha mil maneres de fer-les i  totes boníssimes, aquí teniu els enllaços dels pastissos de formatge que tenim publicades al bloc: pastís de formatge I i pastís de formatge II.


INGREDIENTS (8 racions)



1 paquet formatge philadelphia
3 ous
3 iogurts
3 cullerades de farina
10-12 cullerades de sucre
Melmelada de maduixa/frambuesa



PREPARACIÓ


Preescalfarem el forn a 200ºC. Seguidament, en un bol barrejarem tots els ingredients ben barrejats. Ficarem mantega en un motlle per anar al forn. Tot seguit, abocarem la massa al motlle i ho posarem al forn 20-25m. a 170ºC.

Deixem refredar i untarem amb melmelada de maduixa o al gust i quan es tebi es posa a la nevera.





6 comentaris:

  1. Tens raó, amb un pastís de formatge sempre quedes bé. Sembla molt bo, aquest que ens proposes, jo el faig més aviat amb mató però amb philadelphia queda un gust més intens, també deliciós. I la melmelada, que amb el contrast és deliciosa!!

    ResponElimina
  2. Que bons que són els pastissos de formatge!! encara no n'he trobat cap que no m'agradi, i aquest es veu ben cremoset!! me n'emporto un trosset! Un petó!

    ResponElimina
  3. Soy fan incondicional de las tartas de queso así que esta no va a ser una excepción! La quiero!

    ResponElimina
  4. M'agrada qualsevol versió del pastís de formatge..
    pts

    ResponElimina
  5. Gràcies pels vostres comentaris!!!...

    A mi també m'encanta qualsevol pastís de formatge!, de fet... cada vegada que vaig a un restaurant em proposo canviar de postres.. però en quan em diuen: PASTÍS DE FORMATGE... Mmmmm no em puc resistir!!!! jejejejejeje....

    Aquest pastís és molt semblant al que vam publicar de pastís de formatge I (hi ha un ellaç al bloc),però l'altre era amb base de galetes... també molt bo..

    Petonets i bon cap de setmana

    ResponElimina
  6. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!