16 de set. 2013

TRUITES FARCIDES






Un altra manera de menjar truita... A vegades hem de fer servir la imaginació per sortir del convencional i tradicional.... Demés 2 en 1!!, ja que al anar farcida... és un àpat quasi complert!. El farciment es pot fer de diverses maneres...


INGREDIENTS

4 ous
pernil dolç
llenques de formatge cremós
tonyina
pebrot vermell de conserva
olives farcides


PREPARACIÓ

Farem dos truites de dos ous però sense cargolar a la paella, deixar-les com una crep. Per sobre d’una, hi posem tot cobert de pernil dolç i formatge, ho enrotllem com un braç de gitano i tallem a rodanxes. Tot seguit, agafem l’altra i hi posem al mig una barreja de tonyina amb trossets de pebrot i olives, i  també enrotllem i tallem.
(Jo no ho vaig fer però les de pernil i formatge si els donéssim un minut de microones el formatge es fondria i seria mes cremós. Però com que ho volia deixar preparat amb temps ho vaig deixar fred i era molt bo també.)






4 comentaris:

  1. A casa les faig sovint les truites farcides. Donen tan de joc. I si ho vols més el·laborat, un pastís de truites farcides.
    Petonets

    ResponElimina
  2. Qué buena idea y una bonita presentación.

    Besos

    ResponElimina
  3. Bona pensada! Per menjar-les diferents, queden molt temptadores!

    ResponElimina
  4. mmm unes truites tipus crepe!! Una idea genial, i un sopar ben complet!

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!