9 de set. 2013

GALETES DE XOCOLATA o COOKIES AMERICANES






Després de les vacances de l’estiu i per donar-vos a tots la benvinguda de nou!, que millor que amb galetes.... un clàssic  i cal dir que com diu tothom són ben fàcils, per això als Estats Units  diuen que les ajuden a fer els nens i a totes les cases sempre n’hi ha quan s’atansa alguna festa i nosaltres, com s’atansa el 11 de setembre.... doncs aprofitem l’ocasió!!!

 

INGREDIENTS


100 gr. de mantega pomada
220 gr. de farina
90 gr. de sucre moreno
45 gr. de sucre normal
1 cullereta de cafè de llevat
1 ou
1 cullereta de cafè de sucre vainilla o essència de vainilla
150 gr. de perles de xocolata


PREPARACIÓ


Escalfem el forn a 200ºC
Barregem en un bol tots els ingredients menys les perles de xocolata, i quan tot sigui ben compacte  afegim la xocolata i tornem amassar  perquè es reparteixin.
Posem aquesta massa sobre paper film i anem donant forma de rul·lo d’uns tres dits de diàmetre o la mida que vulgueu, tapem bé amb el paper film  i deixem reposar a la nevera uns 20 minuts. Seguidament desfarem el paper fil i anirem fent rodanxes de 0,5 cm., i les anirem posant sobre una safata de forn,  que hi tindrem posat paper de forn, amb una distància de tres dits d’una a l’altra ( acostumen a fer-se mes grans) i posarem al forn ben escalfat  15 minuts.








6 comentaris:

  1. T'han quedat precioses, m'apunto a provar-les!

    ResponElimina
  2. Bones per acompanyar en tot!
    Feliç retorn !

    ResponElimina
  3. mmmmm!!! que bones!! i t'han quedat precioses!!! Ideals per celebrar la diada o qualsevol ocasió amb un cafetó.... Feliç diada!!

    ResponElimina
  4. Quina bona pinta, jo en vaig fer molt semblants ahir, les vaig treure a la Via Catalana i es van acabar en un tres i no res!

    ResponElimina
  5. M'apunte a la llista de la compra el sucre moreno per poder tastar estes galletes, que bó!! Després em queixo de que estic grosa...jajaja

    Soc del blog http://lawebcinera.es/, et convidu a que et pases.

    Et segueixo, salutacions!

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!