18 de set. 2013

ENTRANT D'ESQUEIXADA DE BACALLÀ




 
Com apeteix l’esqueixada fresqueta a l’estiu....  aquesta es una manera de presentar-la per acompanyar un bon sopar a la fresca!!! I ara que ja començarem la tardor i potser ja amb el fred ja no apeteix tant...  hem volgut fer l’últim tastet d’aqueta.... BONÍSSIMA!!!

Demés l'esqueixada es pot fer de diferents maneres, cadascú ho cuina a la seva manera, al bloc, ja varem publicar: l'esqueixada de bacallà feta per la Rosalia, i totes per llepar-se els dits!.




INGREDIENTS



250 gr. de bacallà dessalat

1 culleradeta de pebre vermell dolç

1 tomàquet ben madur

1 gra d’all

8 cullerades d’oli

4 cullerades de vinagre

1 barra de pa tipus baguet



PREPARACIÓ



Esmicolarem el bacallà dessalat i ben escorregut. En un morter piquem l’all, posem el tomàquet a trossets i també l’aixafem, tot seguit afegim el pebre vermell, oli i vinagre i ho  barregem bé.

Tirem la salsa sobre el bacallà i remenem, deixem reposar 1 hora o més a la nevera.

En el moment de menjar posar el bacallà sobre llesquetes de pa, adornar amb pebrot i servir..


(També es pot tenir preparat amb antelació)






3 comentaris:

  1. L'esqueixada és taan bona! Que xula, presentada així. Bona tot l'any!

    ResponElimina
  2. Per a mi perfecte!!
    fotos molt maques..


    http://loquenoquierasqueserepitanolocuentes.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  3. Que bona l’esqueixada, a casa va bé tot l’any, presentada així fa molt de goig
    Petons

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!