13 de set. 2013

COCA CAPRESE






Les coques són un menjar que dóna molt de si!, ja que et permet volar la imaginació amb moltíssims ingredients!!!.

Suposo que tots estem més acostumats a associar “caprese” a amanides o pizzes, però us puc assegurar que és deliciosa amb la coca!!. La vaig fer a un sopar i tothom es va llepar els dits, i em van insistir en què la pengés al bloc!. 

I ara que ja comença la normalitat, nens a l’escola i adults a treballar... nosaltres continuem publicant receptes senzilles i fàcils de fer!!!.





INGREDIENTS

1 Làmina de pasta de full
2 tomàquets madurs forta
1 rul·lo de formatge de cabra
orenga
fulletes de timó
1 ou

PREPARACIÓ

Escalfem el forn a 220 º
Estenem la pasta de full   la partim per la meitat  i en fem dos. Pintarem amb l’ou batut i anirem posant rodanxes de tomata, ben escorregudes amb paper de cuina, i sobre aquestes formatge de cabra a rodanxes o esmicolat. Repartim per sobre orenga i timó al gust.



Posarem al forn uns 15 minuts o fins que vegem que ja està daurat.



5 comentaris:

  1. oh que bona!! Té una pinta que fa salivera!

    ResponElimina
  2. Jo no sóc de formatge, com ho podria fer sense aquest ingredient? Amb imaginació segur que surt una altra combinació boníssima. És una molt bona idea!!!

    ResponElimina
  3. Ahir va venir a sopar la meva filla i el marit, vaig fer aquesta recepta i els va encantar. És una recepta fàcil i lleugera.
    Un petó!

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!