30 de gen. 2013

TRUITA DE FREDOLICS







Quan era el temps dels bolets, el Pere va portar un fredolics preciosos, que em van fer molta il·lusió, ja que no jo no podia anar a buscar-los, doncs... almenys els provaria....


Alguns d’aquests fredolics, vaig aprofitar per fer aquesta truita per sopar. Molt bona , amb una amanideta i fantàstic!!!!!!!

No es un plat espectacular però a vegades et dona alguna idea per sopar, que sembla que no però a vegades s’acaben les idees.....  Una recepta més fàcil impossible!!!!!.


INGREDIENTS


Fredolics

4 ous

1 gra d’all

julivert



PREPARACIÓ


Saltegem els fredolics nets amb all i julivert trinxat i deixem que es facin, quan ja estan, hi tirem els quatre ous batuts i fem la truita per una banda, desprès la girem i fem l’altra banda com fem sempre i llestos. 





9 comentaris:

  1. Els plats senzills són una meravella... i aquesta truita fa una olor de bosc que enamora. Petons

    ResponElimina
  2. les truites amb bolets , son boissimes

    ResponElimina
  3. Holaaa, toda receta puede ser espectacular, no lo dudes! estas setas no las he comido pero con lo setera que soy seguro que me encantaban. Menuda tortilla buena!
    Un besooo

    ResponElimina
  4. Que bons els fredolics!!
    Anar a buscar-los, menjar-los, cuinar-los.
    Molt bona la recepta!

    ResponElimina
  5. Les truites de bolets estan mortals
    Petons

    ResponElimina
  6. Qué bona una truiteta de bolets!!! mmm, m'encanta. Senzill i sabròs....

    ResponElimina
  7. Se ve deliciosa y tentadora. ¡Qué rica tortilla! Me encantó.
    Saludos.

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!