14 de gen. 2013

SUQUET DE PEIX






El diumenge no sabia que fer, i vaig decidir solucionar el dinar fent un cop d’ull al congelador.... I què carai va ser força bo!!! 

INGREDIENTS   ( 4 persones) 

12 gambes
2 sèpies netes mitjanes
2 cuetes de rap petites
16 musclos oberts al vapor
1 pot petit de pèsols en conserva
1 ceba
1 tomàquet madur
100ml de conyac
250 ml de brou de peix 
1 cullereta petita de pols de nyora o polpa de nyora
oli
sal 

Per la picada:
1 gra d’all
2 branques de julivert
7 ametlles 


PREPARACIÓ

En una cassola hi posarem un fons d’oli  i fregirem primer el rap a talls una mica enfarinat i salat, només 1 minut i reservem, fem el mateix amb la sèpia tallada a trossos i les gambes. Seguidament, agafarem la ceba tallada ben petita i la posarem al mateix oli de fregir abaixant una mica el foc donant tombs, quan és mig cuita afegim el tomàquet també a trossos petits, i deixarem que es faci, de seguit, tirarem la pols de nyora i mullarem amb el conyac. Quan aquest hagi tret l’alcohol, hi tirem el brou, els peixos i els musclos i deixem que faci xup,xup, passats 10 minuts hi tirarem la picada (feta amb tots els ingredients triturats) i els pèsols, deixem que s’acabi  de veure el líquid  i llestos. Deixarem reposar una mica i ja es pot servir. 





7 comentaris:

  1. COMO ME APETECE UNA BUENA CAZUELITA COMO ESTA DE PESCADO, MADRE MÍA COMO SE TE QUEDA EL CUERPO DESPUES DE COMERLA UMMMMM. UN BESITO.

    ResponElimina
  2. Buffs!!! Em sembla que per molt que jo miri el meu congelador no me'n surt una delicia com aquesta... Quina bona pinta!!!
    Petons

    ResponElimina
  3. Si que tens una bona reserva de peix al congelador!!!...molt bó es veu aquest suquet.

    ResponElimina
  4. Una cassola que fa mol de goig, i segur que estava boníssima
    Petons

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!