Aquesta vegada els Memòries d’una Cuinera,
ens han proposat el repte de una de les llaminadures més casolanes i que
agraden tant a grans com a petits... les NATILLES!!!.
Aquesta proposta és molt i molt llaminera!!!!!!!!!!!!!. Esperem
que us agradin!!!.
INGREDIENTS
Per les natilles:
6 rovells d’ou
600 ml. de llet
130 gr. de sucre
1 pell de llimona (només lo
groc, sense res de blanc)
1 rama de canyella
1 culleradeta de sucre
vainilla
Acompanyaments:
1 trosset de brownie per
persona
100 gr. de gerds
1 bola de gelat de nata
PREPARACIÓ
En un pot posem la llet a bullir (menys un vas que
reservarem) amb la canyella, la pell de llimona i el sucre vainilla, i fem
arrencar el bull, quan aquest arrenqui el retirem del foc i tapem perquè agafi
els aromes durant uns 10 minuts.
Mentrestant barregem els rovells amb el sucre i hi
afegim el vas de llet que teníem reservat, destapem el pot i hi aboquem la llet
i els ous i ho remenem, seguidament posarem
el foc molt baix perquè no ha de bullir mai, i anirem remenen fins que tinguem
la consistència que volem.
En un plat fondo, posarem al mig el tros de brownie, a
sobre una bola de gelat, pel voltant i cobrint el fons, les natilles i finalment per
decorar, hi fiquem alguns gerds.
Caram!! Ens posarem les botes amb les natilles aquest mes, ja ho veig! Fantàstica recepta!! I golafre, també! he he. Petons!
ResponEliminaQuina bona pintaaaaaaa! És molt llaminera, segur, però ja m'agradaria veure qui si resistiria!!! ;)
ResponEliminaLa presentació m'agrada molt!
Petons!
Qué linda presentación. Se ven muy apetitosas y delicadas.
ResponEliminaSaludos.
Mare meva noies!!! quina passada de "sopa". Moltíssimes gràcies per participar. Molts petonets
ResponEliminaUnes postres que retornen a la infantesa
ResponEliminaPetons
Guau!!! Que rico por dios, me encanta. Me quedo a disfrutar del resto de entradas. Saludos
ResponEliminahttp://cocinandoparalosmioss.blogspot.com.es/
Hola gracias por visitar mi blog por que asi he venido a conocer el tuyo y me encanta ya me quedo por aqui de seguidora este plato madre mia buenisimo que rico uhmmmmmm
ResponElimina!!!! petons !!!!
el toque de belen
Un postre exquisito, me quedo viendo más cosas. Un abrazo, Clara.
ResponEliminaUna sopa realmente rica, dulce con sabor intenso, me encantó.
ResponEliminaY tu cocina, me quedo en ella.
Besazos.
i tan llaminera aquesta proposta!!! no hi ha res en aquest plat que no ens agradi!!! mmmmm, quina delícia!!!
ResponEliminaPetonets!
Em porten aquestes postres i aplaudeixo!
ResponEliminaMoltíssimes gràcies per participar.