16 de gen. 2013

PINYA CARAMEL•LITZADA AMB GELAT







Tenia ganes de menjar pinya de postres, però volia fer-la de manera una mica més treballada que la simple tallada, però tampoc les ganes de treballar eren moltes!!!!....

Fet d’aquesta manera surt molt bo, i resulta mes atraient. Ah!!! i de treball ben poc.... jejejejeje



INGREDIENTS



1 pinya natural

sucre

gotes de llimona

gelats de xocolata i nata





PREPARACIÓ



Tallarem la pinya a rodanxes i les pelarem, es treu l’os del mig. En una paella antiadherent hi posem 5 cullerades de sucre i unes gotes de llimona i deixem que es fongui, aleshores hi posem la pinya i donem voltes que agafi el color del sucre caramel·litzat.

Emplatem amb dos boles de gelats. 





7 comentaris:

  1. Me encanta la piña y esta forma de prepararla me parece genial , que rico por Dios, besos
    Sofía
    Milideasmilproyectos

    ResponElimina
  2. Simplement m'encanta aquesta barreja de sabors. M'ho apunto! Salut!

    ResponElimina
  3. QUE COMBINACIÓN MAS BUENA Y REFRESCANTE VOY A HACERLO PORQUE A MI MARIDO LE ENCANTA LA PIÑA Y ASÍ CARAMELIZADA MAS. UN BESITO.

    ResponElimina
  4. Qué rico, además añadiendo el toque de fruta!!
    Fantástico

    ResponElimina
  5. Una manera ben bona i vistosa de presentar la pinya
    Petons

    ResponElimina
  6. Tiene de estar muy bueno, todos los ingredientes son muy buenos y además muy fáciles de hacer. Un abrazo

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!