21 de gen. 2013

PASTÍS DE MOUSSE DE TORRÓ DE XIXONA




Aquesta recepta és adequada per gastar el torrons de Xixona que sobren de les festes!!!. A nosaltres, els torrons a casa nostra, no ens agraden massa...   Així que d’una manera o una altra els hem de gastar!!!. 
És un pastís molt bo i gustós i gens empallegós... ;)




INGREDIENTS



un pa de pessic (de fer braç de gitano ( o galetes triturades) )

2 ous

300 gr. de torró de Xixona

200 ml. de nata per muntar

1 vas de llet

4 cullerades de sucre

6 fulles de gelatina

xocolata en pols per decorar





PREPARACIÓ



Tallem el pa de pessic (elaboració del pa de pessic aquí) amb la forma del motlle de manera que cobreixi el fons i ens faci la base.

Ara preparem la mousse, triturant el torró amb 1/2 vas de llet, i posant uns minuts les fulles de gelatina a remull amb aigua freda.

Agafem els dos ous i separem clares i rovells, les clares les muntem a punt de neu i reservem, els rovells els batem amb el sucre fins que estigui ben integrat, seguidament afegirem el batut de torró i remarem, agafem la resta de llet i l’escalfem al microones i desfarem amb la llet calenta les fulles de gelatina ben escorregudes i això ho afegim al batut de torró i els rovells.

Tot seguit, incorporarem les clares a poc a poc i desprès la nata muntada, també poc a poc. Aquesta mescla la tirarem dins el motlle i deixarem a la nevera unes quatre hores. Al treure tirarem sobre el cacau en pols per decorar i desemmotllem. 





5 comentaris:

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!