Aquesta recepta és adequada per gastar el
torrons de Xixona que sobren de les festes!!!. A nosaltres, els torrons a casa
nostra, no ens agraden massa... Així que d’una manera o una altra els hem de
gastar!!!.
És un pastís molt bo i gustós i gens empallegós... ;)
És un pastís molt bo i gustós i gens empallegós... ;)
INGREDIENTS
un pa de pessic (de fer braç de gitano ( o galetes triturades) )
2 ous
300 gr. de torró de Xixona
200 ml. de nata per muntar
1 vas de llet
4 cullerades de sucre
6 fulles de gelatina
xocolata en pols per decorar
PREPARACIÓ
Tallem el pa de pessic (elaboració del pa de pessic
aquí) amb la forma del motlle de manera que cobreixi el fons i ens faci la
base.
Ara preparem la mousse, triturant el torró amb 1/2
vas de llet, i posant uns minuts les fulles de gelatina a remull amb aigua
freda.
Agafem els dos ous i separem clares i rovells, les
clares les muntem a punt de neu i reservem, els rovells els batem amb el sucre
fins que estigui ben integrat, seguidament afegirem el batut de torró i remarem,
agafem la resta de llet i l’escalfem al microones i desfarem amb la llet
calenta les fulles de gelatina ben escorregudes i això ho afegim al batut de
torró i els rovells.
Tot seguit, incorporarem les clares a poc a poc i
desprès la nata muntada, també poc a poc. Aquesta mescla la tirarem dins el
motlle i deixarem a la nevera unes quatre hores. Al treure tirarem sobre el
cacau en pols per decorar i desemmotllem.
De luxe... quins postres més originals i fabulosos!
ResponEliminaQue pinta tan deliciosa, una receta extraordinariamente rica. Besos
ResponEliminaquina cosa mes bona
ResponEliminaUn bon pastis per acabar amb els torrons !!
ResponEliminaPetons
Que bo que ha de ser!
ResponElimina