Per la Iolanda
Ja sé, que després de festes i d’haver
menjat tant, potser vindria de gust veure
receptes més “lights” publicades, però renoi!, ara tinc un sortit de receptes
que he tingut el gust de tastar que són boníssimes i em feia il·lusió
compartir-les amb tots vosaltres!. Aquestes gambes per exemple... Mmmmm.... Boníssimes!,
per Cap d’Any varem fer un “YO PONGO” que s’estila molt últimament!, suposo que
és el que fa la crisis, no?, doncs bé, la Iolanda va portar aquest plat!, i com ja us
he dit: EXQUISIT!!!...
Al bloc, tenim també unes Gambes al Cava, però molt diferents a aquestes... però també molt i molt bones, el que sempre dic, a la varitetat hi ha el gust, i el bonic de la cuina són les diferents i diverses maneres de cuinar un mateix plat!!!.
Al bloc, tenim també unes Gambes al Cava, però molt diferents a aquestes... però també molt i molt bones, el que sempre dic, a la varitetat hi ha el gust, i el bonic de la cuina són les diferents i diverses maneres de cuinar un mateix plat!!!.
INGREDIENTS
Gambes o llagostins
3 cebetes
50 gr. mantega
1 cullerada de brandy
1 vas de cava brut
1 vas de nata líquida
1 culleradeta de julivert picat
Sal
Pebre
PREPARACIÓ
Pelem i triturem les cebetes amb pel turmix (si és
vol, també es poden tallar petites) i les sofregim a la paella amb la mantega durant
uns 3 minuts. Salpebrem les gambes i les incorporem a la paella i les fregim
durant aproximadament 5 minuts.
Tot seguit ruixem amb brandy i flamegem, quan la
flama s’apagui, retirem i reservem les gambes en una safata per servir.
Tenen molt bona pinta! Amb aquesta salsa han de estar ben bones! Petons.
ResponEliminaLA BOCA AIGUA!!!! MMMMM que bones deuen ser.
ResponEliminamare meba aixo es un vici que bo
ResponEliminaSe me hace la boca agua, sólo con verlo!!
ResponEliminaUna delicia!
Amb aquesta salseta deuen d’estar boníssimes.
ResponEliminaPetons
Pues si es un plato fantástico, aunque sea después de fiestas yo no le hago ascos al contrario, tengo unas congeladas que para mañana Domingo van ha caer con esta receta.
ResponEliminaPues me quedo por aquí a ver tus recetas.
Petons.
Si parlem de gambes doname-les com vulguis. Em xiflen!!! Quina bona pinta!!!!
ResponEliminaPetonets
el meu germà alfonso les a preparat avui dia de reis i estan bonísssssssssssssimes,
ResponElimina