28 de gen. 2013

FILET DE PORC IBÈRIC A LA MOSTASSA ANTIGA






Un plat fàcil i bo perquè si!!!. No hauria dit mai que m’agradés aquesta salsa , perquè la idea de la mostassa no la veia clara, com a ingredient d’una salsa.
L’he vist moltes vegades per la xarxa, però he seguit bàsicament la que he trobat al bloc LA TAULA D’EN BERNAT, que ho explica fantàsticament, com totes les receptes que publica. 

INGREDIENTS

2 filets de porc ibèric
4 cullerades de mostassa a l’antiga
1/2 vas de llet
1/2 vas de vi ranci
4 cullerades d’oli d’oliva
sal
pebre

PREPARACIÓ

Primer, netejar els filets de greix, salpebrar-los, desprès es fica oli en una cassola i quan és calent s’hi posa els filets, es van tombant perquè es daurin per tots costats, però que no s’acabin de coure i es retiren.
Tot seguit, en el mateix oli, es tira vi ranci, a fora de foc perquè esquitxa molt i es deixa reduir l’alcohol, seguidament s’hi tira la mostassa i s’hi posa la llet perquè espesseixi una mica.
Es tallen els filets a rodanxes i els posem en una safata de forn coberts amb la salsa, tindrem el forn escalfat prèviament a 180ºC uns 15 minuts.
Sobretot els filets no s’han de coure massa a la cassola, només segellats. Al forn o bé amb la salsa a la mateixa cassola s’acaben de fer. 



 

7 comentaris:

  1. Me encantan las salsas de mostaza, tiene una pinta deliciosa. Un abrazo, Clara.

    ResponElimina
  2. Justament ahir també vaig fer una salsa amb mostassa antiga per a cobrir unes patates... queda tan bona, oi? La llonsa hi lliga molt bé, amb mostassa... a mi m'agrda amb la salsa tèvia... i a tu? Petons

    ResponElimina
  3. Doncs jo estic una mica com tu, en que la mostassa no m'acaba de convencer massa, tot i que sé que a vegades les he provat en salses i si que m'ha agradat.
    Així que crec que aquesta també m'encantaria!
    ptns!!

    ResponElimina
  4. Jo no sè si m'agradarà o no, però segur que aquesta recepta la probaré. Té molt bona pinta.
    Salutacions.

    ResponElimina
  5. Aquesta salsa sembla molt bona! Quin plat tant bo...petons

    ResponElimina
  6. La salsa de mostassa li va molt bé al filet de porc
    Petons

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!