Aquest entrant és un plat que crec que
tothom ja el déu haver fet però és tant bo i fàcil de fer que l’hem de
publicar. I a vegades, no et recordes de fer-lo.
Per les festes que es menja tant fort,
aquest entrant s’hi adiu... Hi ha moltes maneres diferents de fer-lo, però
aquesta és la gràcia, oi??...
INGREDIENTS
Enciam
tomàquet
taronja
pinya natural
musclos
gambes pelades
2 ous durs
Per la salsa rosa:
4 cullerades de maionesa
2 cullerades de ketchup
1 cullerada de conyac
1 cullerada de suc de taronja
PREPARACIÓ
En recipients individuals esmicolem l’enciam,
trossets de tomàquet, de taronja, de pinya.
Mentre en una cassola hi posem els musclos nets amb
un dit d’aigua i la tapem, posem el foc i quan els musclos siguin oberts, ho
retirem. Seguidament, en una paella saltegem amb una cullerada d’oli i un
polsim de sal, les gambes, donem quatre tombs i retirem. Afegirem els musclos,
les gambes i la fruita a l’enciam decorem amb ou dur.
Per la salsa barregem tot els ingredients ben
remenat i servim acompanyant el còctel perquè cadascú es fiqui la quantitat que
vulgui.
Molt saludable per aquest dies tant copiosos. Una manera bona de menjar vegetals.
ResponEliminaQue bueno, todo un clásico de la navidad!! Besos!!
ResponEliminaA mi m'encanta!! I com dius les versions, inesgotables....
ResponEliminaUna abraçada
QUE RICO, ME ENCANTAN ESTE TIPO DE COCTELES Y QUE BONITO LO HAS PRESENTADO. UN BESITO.
ResponEliminaMe encanta ver recetas diferentes a las que solemos ver de la misma manera siempre y en esta receta se ve que es diferente a lo que estamos acostumbrado a ver como cocktel de marisco. Mi mas enhorabuena y muy bien conseguido ese cocktel.
ResponElimina