20 de des. 2012

XIPS DE CARXOFA




 


Quan mireu les fotos direu quin plat més simple, i ho és, però de deliciós també. Apte per a tots els nivells de cuina.

He pensat en aquesta recepta, perquè com a plat d'aperitiu i per picotejar, és molt adient amb els àpats tant forts d'aquests dies... al ser verdura, sembla que baixi millor i potser no fa que sigui tant pesat. Jo acostumo a fer-ho amb altres verdures, però aquest cop només tenia carxofa i vaig pensar en la recepta del 15 i mira una mica tard, però es la nostra aportació a aquest últim repte que ens proposen, sempre esperant un bon retorn d’aquestes propostes que ens fan cavil·lar. I des d’aquí agrair-los-hi la feina feta i l’esforç i dedicació. MOLTÍSSIMES GRÀCIES!!!!.



INGREDIENTS

Carxofes
oli d’oliva
sal maldon
llimona


PREPARACIÓ

Triarem les carxofes de les fulles mes externes i l’hi tallarem la punta i a les hores anem fen rodanxes per el costat ben primetes i les anem col·loca’n en un bol amb aigua i el suc de llimona perquè no ennegreixin.
En una paella posem abundant oli d’oliva i quan és calent anem tirant les carxofes de poc en poc fins que siguin daurades.
Traiem a un plat cobert amb paper absorbent perquè xucli l’oli i els hi posem una mica de sal maldon ( o de la normal). Delicios!!!! 




4 comentaris:

  1. Se ven muy tentadores... y pensar que es tan sencilla la receta. La voy a anotar para probarla porque vale la pena.
    ¡Saludos!

    ResponElimina
  2. La carxofa es bona en totes les preparacions possibles, per així es gairebé un plat de festa
    Petons

    ResponElimina
  3. “El descubrimiento de un nuevo plato es de más provecho para la humanidad que el descubrimiento de una estrella” Brillant- Savarin. Feliz año 2013
    Una gran receta :)

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!