Quan mireu les fotos direu quin
plat més simple, i ho és, però de deliciós també. Apte per a tots els nivells
de cuina.
He pensat en aquesta recepta, perquè com a plat d'aperitiu i per picotejar, és molt adient amb els àpats tant forts d'aquests dies... al ser verdura, sembla que baixi millor i potser no fa que sigui tant pesat. Jo acostumo a fer-ho amb
altres verdures, però aquest cop només tenia carxofa i vaig pensar en la
recepta del 15 i mira una mica tard, però es la nostra aportació a aquest últim
repte que ens proposen, sempre esperant un bon retorn d’aquestes propostes que
ens fan cavil·lar. I des d’aquí agrair-los-hi la feina feta i l’esforç i
dedicació. MOLTÍSSIMES GRÀCIES!!!!.
INGREDIENTS
Carxofes
oli d’oliva
sal maldon
llimona
PREPARACIÓ
Triarem les carxofes de les fulles mes externes i
l’hi tallarem la punta i a les hores anem fen rodanxes per el costat ben
primetes i les anem col·loca’n en un bol amb aigua i el suc de llimona perquè
no ennegreixin.
En una paella posem abundant oli d’oliva i quan és
calent anem tirant les carxofes de poc en poc fins que siguin daurades.
Traiem a un plat cobert amb paper absorbent
perquè xucli l’oli i els hi posem una mica de sal maldon ( o de la normal). Delicios!!!!
Deliciosesssssssssssssssss.....
ResponEliminaSe ven muy tentadores... y pensar que es tan sencilla la receta. La voy a anotar para probarla porque vale la pena.
ResponElimina¡Saludos!
La carxofa es bona en totes les preparacions possibles, per així es gairebé un plat de festa
ResponEliminaPetons
“El descubrimiento de un nuevo plato es de más provecho para la humanidad que el descubrimiento de una estrella” Brillant- Savarin. Feliz año 2013
ResponEliminaUna gran receta :)