Un braç de gitano per els
xoco-addictes, comprovat amb uns bons amics que varen venir a sopar i son
devots de la xocolata de tota la vida. El procés es igual que tots els braços
però afegint els tocs de xocolata, que el fan mes llaminer.
Crec que és una bona idea per
la varietat de postres que es presenten per aquestes festes, no és el Tronc de
Nadal, ja que el faig diferent, però podria servir.
INGREDIENTS
65 gr. de farina
4 ous
100 gr. de sucre
1 culleradeta de llevat amb pols
400 ml. de nata de muntar (pel farcit)
Per la cobertura
250 gr. de xocolata de postres a 75% de cacau
100 gr. de mantega
200 ml de nata
2 cullerades de sucre
PREPARACIÓ
Posarem el forn a escalfar a 180ºC.
Separarem els rovells de les clares i aquestes
últimes les muntarem a punt de neu i reservem. Els rovells i el sucre els batem
ben batuts fins que blanquegin, aleshores hi afegim la farina, el cacau amb
pols i el llevat tot passat per un colador i ho integrem ben bé, seguidament afegirem
les clares a punt de neu amb molta cura i de baix a dalt, fins que quedi tot
ben barrejat.
Estendrem la massa en una plata folrada amb paper
de forn, ben estesa que quedi un gruix de 1/2 cm, ho introduïm al forn uns 15
minuts controlant.
Quan és llest l’aboquem sobre un drap humit i
ajudats per aquest l’enrotllem i deixem refredar. Mentre muntarem la nata pel
farcit, desenrotllarem el pa de pessic i el farcirem amb aquesta i reservem.
Que llaminer!!! Perfecte per qualsevol festa! petons
ResponEliminaMe confieso chocolate-adicta, así que este postre me encanta. Se me está cayendo la "babilla" con sólo mirar las fotos. Qué rico, por Dios!!!!!. Un saludo.
ResponEliminaPero qué delicia, cuánto brillo tiene el chocolate!!
ResponEliminaUn beso
T'ha quedat genial!
ResponEliminai amb tanta xoco ha d'estar més que bó!!
ptns!!