Per la Raquel
Aquest pastís també va ser un èxit!, boníssima
i demés facilíssima de fer!!, això si!, calòrica a tope!!!. Però té un gust
espectacular!. Com sempre la Raquel s’hi va lluir!.
INGREDIENTS
1 rotlle de massa de
pasta de full
450 grams de dolç de cabell d’àngel
90 grams d’ametlla laminada
90 grams de nous
almívar (aigua amb sucre moreno)
90 grams de nous
almívar (aigua amb sucre moreno)
PREPARACIÓ
Preescalfar el forn a 200º.
Estirar la massa de pasta de full, i punxar-la amb un escuradents (evitarem que pugi en excés).
Estendre el cabell d’àngel per damunt, després tirar-hi l’ametlla i les nous.
Abans de posar-ho al forn posar una mica d’almívar (en una tassa de cafè posarem la meitat d’aigua calenta i la mateixa quantitat de sucre moreno i barrejar-ho fins a desfer-ho), ajudats d’una cullerada sopera tirar-ho per sobre de la tarta, sobretot pels extrems, deixar-ho al forn aproximadament uns 25 minuts, o quan vegem que estigui daurat.
Una vegada tret del forn repetir el mateix procediment amb l’almívar.
Estirar la massa de pasta de full, i punxar-la amb un escuradents (evitarem que pugi en excés).
Estendre el cabell d’àngel per damunt, després tirar-hi l’ametlla i les nous.
Abans de posar-ho al forn posar una mica d’almívar (en una tassa de cafè posarem la meitat d’aigua calenta i la mateixa quantitat de sucre moreno i barrejar-ho fins a desfer-ho), ajudats d’una cullerada sopera tirar-ho per sobre de la tarta, sobretot pels extrems, deixar-ho al forn aproximadament uns 25 minuts, o quan vegem que estigui daurat.
Una vegada tret del forn repetir el mateix procediment amb l’almívar.
Mira que té un aspecte delciós però el cabell d'àngel no m'agrada massa. Li canvio per crema jejeje...
ResponEliminaPetons
És un dels pastissos que m'agrada més, el de cabell d'àngel! I els fruits secs que hi has afegit i lliguen de conya! Molt dolcet, ideal per a fer un "tentempié"! petons
ResponEliminabonissima aquesta combinacio
ResponEliminaHolaaa, buff, esto es un pecado mortal! que maravilla de pastel. Me encanta el cabello de ángel y tengo por ahí una receta como una especie de bayonesas, esos pasteles cuadrados de las pastelerías. Pero con frutos secos ya tiene que ser el no va más!
ResponEliminaHa quedado espectacular!
Un besoooo
com es nota que el temps va canviant!! cada cop tenim més ganes de fer receptes més calòriques! Tots els ingredients per separat ja estan boníssims, conjuntament espectaculars!!
ResponEliminaDe veritat que aquesta combinació va sortir espectacular!!!!.. per llepar-se els dits!!!
ResponEliminaGràcies pels vostres comentaris! us animo a que proveu de fer-la!