25 de set. 2012

PASTÍS DE CABELL D'ÀNGEL I FRUITS SECS


Per la Raquel



Aquest pastís també va ser un èxit!, boníssima i demés facilíssima de fer!!, això si!, calòrica a tope!!!. Però té un gust espectacular!. Com sempre la Raquel s’hi va lluir!. 

INGREDIENTS

1 rotlle de massa de pasta de full
450 grams de dolç de cabell d’àngel
90 grams d’ametlla laminada
90 grams de nous
almívar (aigua amb sucre moreno)



PREPARACIÓ

Preescalfar el forn a 200º.
Estirar la massa de pasta de full, i punxar-la amb un escuradents (evitarem que pugi en excés).
Estendre el cabell d’àngel per damunt, després tirar-hi l’ametlla i les nous.
Abans de posar-ho al forn posar una mica d’almívar (en una tassa de cafè posarem la meitat d’aigua calenta i la mateixa quantitat de sucre moreno i barrejar-ho fins a desfer-ho), ajudats d’una cullerada sopera tirar-ho per sobre de la tarta, sobretot pels extrems, deixar-ho al forn aproximadament uns 25 minuts, o quan vegem que estigui daurat.
Una vegada tret del forn repetir el mateix procediment amb l’almívar.






6 comentaris:

  1. Mira que té un aspecte delciós però el cabell d'àngel no m'agrada massa. Li canvio per crema jejeje...
    Petons

    ResponElimina
  2. És un dels pastissos que m'agrada més, el de cabell d'àngel! I els fruits secs que hi has afegit i lliguen de conya! Molt dolcet, ideal per a fer un "tentempié"! petons

    ResponElimina
  3. Holaaa, buff, esto es un pecado mortal! que maravilla de pastel. Me encanta el cabello de ángel y tengo por ahí una receta como una especie de bayonesas, esos pasteles cuadrados de las pastelerías. Pero con frutos secos ya tiene que ser el no va más!
    Ha quedado espectacular!
    Un besoooo

    ResponElimina
  4. com es nota que el temps va canviant!! cada cop tenim més ganes de fer receptes més calòriques! Tots els ingredients per separat ja estan boníssims, conjuntament espectaculars!!

    ResponElimina
  5. De veritat que aquesta combinació va sortir espectacular!!!!.. per llepar-se els dits!!!
    Gràcies pels vostres comentaris! us animo a que proveu de fer-la!

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!