Aquest és un dels postres estrella de la
Piedad!!!... Jo, encara ara estic sorpresa per la presentació, la textura i el
gust d’aquest flam!. He provat d’altres flams de cafè, però com aquest cap!. La
veritat es que encara no he provat de fer-ho... però en tinc ganes per veure si
aconsegueixo aquesta línia, els colors.... si ho proveu ens ho dieu!.
INGREDIENTS
. 1 l. de nata PASCUAL (sobretot)
. 4 cullerades soperes de sucre
. 1 sobre de flam (Royal)
. 1 sobre del sucre cremat (el que acompanya al flam)
PREPARACIÓ
Preparar l’equivalent a 8 tasses de cafè i deixar refredar; una vegada fred es tira al cafè el sobre de flam.
A part, posar la nata en un pot a escalfar juntament
amb les 4 cullerades de sucre, a foc mig; una vegada calent, s’hi tira
l'anterior (el cafè amb el sobre de flam) i abans que comenci a bullir es para
el foc (no pot bullir).
En un recipient es posa el sucre cremat, i a continuació s`hi tira tot el preparat i deixar-ho refredar a la nevera.
En un recipient es posa el sucre cremat, i a continuació s`hi tira tot el preparat i deixar-ho refredar a la nevera.
Quan he llegit el títol no me l'imaginava així, perquè creia que estaria tot barrejat, però aquests dos sabors serparats ón espectaculars visualment! M'agrada molt! Petons
ResponEliminaAquest flam també el vaig fer i queda amb les dues capes separades sense fer res... a mi també em va sorpendre molt i va agradar a tothom ;)
ResponEliminaSi és tan bo com bonic.... l'haurem de tastar!
ResponEliminapetonets