12 de set. 2012

FLAM DE CAFÈ II

Per la Piedad


Aquest és un dels postres estrella de la Piedad!!!... Jo, encara ara estic sorpresa per la presentació, la textura i el gust d’aquest flam!. He provat d’altres flams de cafè, però com aquest cap!. La veritat es que encara no he provat de fer-ho... però en tinc ganes per veure si aconsegueixo aquesta línia, els colors.... si ho proveu ens ho dieu!.

INGREDIENTS

. 1 l. de nata PASCUAL (sobretot)
. 4 cullerades soperes de sucre
. 1 sobre de flam (Royal)
. 1 sobre del sucre cremat (el que acompanya al flam)

PREPARACIÓ

Preparar l’equivalent a 8 tasses de cafè i deixar refredar; una vegada fred es tira al cafè el sobre de flam.

A part, posar la nata en un pot a escalfar juntament amb les 4 cullerades de sucre, a foc mig; una vegada calent, s’hi tira l'anterior (el cafè amb el sobre de flam) i abans que comenci a bullir es para el foc (no pot bullir).
En un recipient es posa el sucre cremat, i a continuació s`hi tira tot el preparat i deixar-ho refredar a la nevera.










3 comentaris:

  1. Quan he llegit el títol no me l'imaginava així, perquè creia que estaria tot barrejat, però aquests dos sabors serparats ón espectaculars visualment! M'agrada molt! Petons

    ResponElimina
  2. Aquest flam també el vaig fer i queda amb les dues capes separades sense fer res... a mi també em va sorpendre molt i va agradar a tothom ;)

    ResponElimina
  3. Si és tan bo com bonic.... l'haurem de tastar!
    petonets

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!