Aquest cop els vaig fer individuals per
això lo del diminutiu. Unes postres ben fàcils i que ens encanten, un altra
manera de menjar les famoses maduixes amb nata.
INGREDIENTS ( 3
tortells)
1 lamina de pasta de full refrigerada
sucre
rovell d’ou
granet d’ametlla
200 ml de nata per muntar
200 g de maduixes
sucre glás
PREPARACIÓ
Escalfem el forn a 200ºC, mentrestant estirem la
pasta de full i amb un plat de postres fem tres rodones i amb un vas cap per
avall el forat del mig.
Pintem amb el rovell d’ou i tirem granets d’ametlla
i sucre per sobre. Posarem al forn uns 15 minuts fins que es vegi daurat i ho
trèiem. Un cop fred, com que haurà pujat, els partim per la meitat, muntem la
nata amb el sucre i la barregem amb les maduixes fetes a trossos i farcim els
tortell amb la nata amb maduixes, tapem amb la part de dalt i empolsem amb el
sucre glas.
Això es irresistible!! Petons
ResponEliminaBons i fàcils, veus? Ja tenim postre de diumenge en un plis-plas! Petons
ResponEliminaQue ricos!!! Me encantan. Un besito
ResponElimina