10 de jul. 2012

TORTELLETS DE NATA AMB MADUIXES






Aquest cop els vaig fer individuals per això lo del diminutiu. Unes postres ben fàcils i que ens encanten, un altra manera de menjar les famoses maduixes amb nata.

INGREDIENTS  ( 3 tortells)


1 lamina de pasta de full refrigerada
sucre
rovell d’ou
granet d’ametlla
200 ml de nata per muntar
200 g de maduixes
sucre glás


PREPARACIÓ

Escalfem el forn a 200ºC, mentrestant estirem la pasta de full i amb un plat de postres fem tres rodones i amb un vas cap per avall el forat del mig.
Pintem amb el rovell d’ou i tirem granets d’ametlla i sucre per sobre. Posarem al forn uns 15 minuts fins que es vegi daurat i ho trèiem. Un cop fred, com que haurà pujat, els partim per la meitat, muntem la nata amb el sucre i la barregem amb les maduixes fetes a trossos i farcim els tortell amb la nata amb maduixes, tapem amb la part de dalt i empolsem amb el sucre glas.



3 comentaris:

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!