No sé si aquesta és la recepta exacta de l’autentica fideuà, però així es com ho faig jo i la veritat que surt molt bona i els agrada molt.
A vegades no fem trobades amb familiars o amics perquè no sabem que cuinar.... no tenim cap excusa!!!.
INGREDIENTS (6 persones)
3/4 kg de fideus del nº 4
1 ceba grossa
2 tomàquets madurs
1 pebrot verd Itàlia
1 1/2 l. De brou de peix
2 gambes per persona
2 sèpies grosses
½ kg de musclos
½ kg de cloïsses
Colorant alimentari
Sal
Oli
PREPARACIÓ
En una paella posarem oli, quan sigui calent hi tirarem els fideus i anirem remenant fins que quedin ben rossos i els retirarem en un plat ben escorreguts. En aquest oli, també hi fregirem les gambes i la sèpia a trossos, però només una mica i també ho retirarem. Al mateix oli posarem la ceba i el pebrot trinxats petits, ho posarem al foc i anirem remenant durant 10 minuts, passat aquest temps hi tirarem els tomàquets ratllats i ho deixarem coure. Quan sigui ben cuit tot el sofregit, afegim el peix cuit i els fideus, donem una volta i hi tirem el brou, la sal al gust i el colorant. En una olla amb una mica d’aigua haurem fet obrir les cloïsses i els musclos i els incorporarem a la paella, deixarem coure uns 10 minuts i llestos.
De totes maneres jo vaig comprovant si faltes mes brou, ja que això dels temps es difícil de dir.
Doncs per mi està perfecta!
ResponEliminaUna abraçada
igual que la meva !!! jejeje
ResponEliminapetonets
Que bona la fideua, ta quedat fantàstica
ResponEliminaPetons
FANTASTIC EL TEU BLOG, MENSUALMENT EL MIRO JE JE. SI VOLS PARTICIPAR AMB EL MEU SORTEIG DEL BLOG? GRACIES
ResponEliminaMAITE
WWW.ETIAMETIAM.BLOGSPOT.COM