14 de maig 2014

MINI BRACETS DE NATA






Aquests postres em recorden molt els diumenges de quan era petita, que de tant en tant i sobre tot si es celebrava alguna festivitat, el pare portava a l'anar a buscar el diari aquests bracets de nata que ens feien delir.


El dia de la Verge de Montserrat, així ho varem celebrar a casa nostra!, recordant els vells temps amb els bracets de gitano de nata!!! Mmm... 

Aquí us mostrem un recull de diferents braços de gitano del bloc: BRAÇ DE NATA I XOCOLATA, BRAÇ DE GITANO AMB NATA, BRAÇ DE GITANO DE MADUIXES AMB NATA.





INGREDIENTS



massa de braç de gitano (ingredients aquí)

200 gr. de nata per muntar

3 cullerades de sucre amb pols



PREPARACIÓ


Farem la massa del braç de gitano , seguint tot el procediment com si hem féssim un de gran, però quant és fred dividim la massa amb 6 quadrets iguals. 
Muntem la nata amb el sucre i anem ficant dos cullerades a cada quadrat i l'enrotllem, tirem per sobre mes sucre glaç i ja ho tenim.

Si agrada també es poden fer variats , uns amb nata, els altres amb crema pastissera, o amb xocolata.




5 comentaris:

  1. No els he fet mai en versió individual...t'han quedat millor que els de la pastisseria del costat de casa! Esplèndids...no tardaré gaire a fer-los!!! A mi també em porten records d'infantesa! Petons!

    ResponElimina
  2. Mmm que bons!! i a mi també m'encanta la presentació individual dels postres ;).

    ResponElimina
  3. Quina festa major més bona amb aquest braçets!!!
    Petons

    ResponElimina
  4. Qué ricos e individuales, me encanta. Besos

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!