21 de maig 2014

APERITIU DE TOMÀQUET SEC I FORMATGE DE CABRA






Un aperitiu molt bo, per començar aquets àpats d'estiu informals quan ens reunim amb amics i familiars. Perfecte perquè es pot deixar gran part fet i nomes muntar-ho l’últim moment.

INGREDIENTS

100 gr. de tomàquet sec amb oli
150 gr. de formatge de cabra en rul·lo
1 ou dur
4 fulles d'alfàbrega
2 cullerades d'oli
sal pebre
pa de motlle integral

PREPARACIÓ

Agafem els tomàquets amb una mica del seu oli i l'ou dur i ho triturem tot junt amb la batedora i reservem. Tot seguit xafem el formatge de cabra sense la capa de sobre i hi tirem les dos cullerades d'oli, una mica de sal i pebre i les fulles de alfàbrega trinxades petites i ho reservem tot a la nevera.



A l’últim moment torrem el pa, fet a la mida que vulguem i el suquem amb la barreja del tomàquet i posem a sobre una mica de formatge marinat i ja ho tenim.






10 comentaris:

  1. Per què no els presentes al Memòries d'aquest mes...que va de tapes??? Aquestes llesquetes en són una de ben bona! Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molt bona idea!!!
      Ara mateix ho faré!!!

      Gracies
      Petonets

      Elimina
  2. Quina bona idea, sembla deliciós! petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si.. prova-ho!, ja veuràs que bo que és!!
      :)

      Petonets

      Elimina
  3. Em recorda la bruscheta siciliana. Sembla boníssima!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs no sé això de la buscheta siciliana... ho hauré de mirar!!! ;)

      Gràcies
      Petonets

      Elimina
  4. quina tapa més bona noies!!! apuntadíssima. Petonets i gràcies per participar.

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!