9 d’abr. 2013

CUPCAKES






Encara no n’ havia fet i ja faig tard!!!. Tant de moda que estan aquets mini pastissets americans... Ara ja he trencat el gel i crec que més d'un en caurà, jo he fet els bàsics, però ara ve la feina d'anar incorporant més decoracions, ja que la base del pastisset és la mateixa, només cal afegir sabors. La pasta ho he tret de Canal Cocina, on cada dia Alma Obregon ens en mostra algun. 

INGREDIENTS

120 gr de mantega
200 gr de sucre
3 ous
200 gr de farina
1 1/2 culleradetes de llevar
120 ml de llet
1 culleradeta de essència de vainilla
Per la decoració
250 gr de mantega pomada
100 gr de sucre
60 gr d'aigua
boletes de xocolata

PREPARACIÓ

Farem la massa barrejant la mantega i el sucre ben bé, ara hi tirarem els ous, i hi anirem tirant els ingredients tal com estan col.locats a la llista, però no incorporarem el següent, fins que l’anterior quedi ben integrat, la farina i el llevat els passarem per un colador fi.
Quan ja tenim la massa feta, la posarem dins les capsules de paper fins la meitat i ho posarem al forn a 180º( (prèviament escalfat) durant uns 20 minuts.
BatreAmb la mantega restant, la batrem amb les ‘barilles’ perquè quedi com una salsa i amb l’aigua i el sucre farem un almívar fent-ho bullir 10 minuts i ho deixem temperar.
Un cop l’almívar és a temperatura anirem tirant sobre la mantega pomada fins que ens quedi com una maionesa espessa. Posem en una mànega i decorem els pastissets. 







9 comentaris:

  1. S'han posat de moda, i és que són una monada!! Que xulos que t'han quedat! Petons

    ResponElimina
  2. Buoni i cupcakes, quelle palline colorate sopra li rendono simpaticissimi!

    ResponElimina
  3. T'han quedat molt macos i que bons! Ara és qüestió d'anar provant, i és que es poden fer de tantes maneres...!! Per ser els primers es veuen fantàstics!

    Un petonet!

    ResponElimina
  4. Umm me tomaba ahora mismo uno de merienda con un café calentito. Esperando me tienes tus cupcakes de aquí en adelante. Bss

    Virginia "sweet and sour"

    ResponElimina
  5. Ningú diria que són els primers!!! T'han quedat molt i molt bé!!! T'entren ganes de clavar-los una bona mossegada!!! Una abraçada!

    ResponElimina
  6. Doncs per ser els primers t'han quedat molt bé!! Jo encara no n'he fet però algun dia haurem de provar perquè estan super de moda!

    ResponElimina
  7. Oi tant que estan de moda, en veus a tot arreu!!! Per ser els primers t'han quedat fantàstics, ningú ho diria. I tenen una pinta deliciosa!!!
    Petonets

    ResponElimina
  8. Que preciosidad y que buenos tienen que estar, besos

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!