29 d’abr. 2013

CREPS DE PERNIL DE GALL D'INDI I FORMATGE






 
Aquesta vegada Memòries de una Cuinera ens ha proposat  una recepta de creps, i en hi volem unir amb aquestes delicioses creps enrotllades que van la mar de bé per un sopar lleuger i sa, a la part que molt bones... Sempre he considerat que les creps son un art, amb la pasta fina i rodona... Mmmm... La crep, és famosa arreu d’Europa, però una curiositat que m’ha sorprès és que a Bretanya, a l’oest de França, d’on és originaria la crep diuen que en mengen a diari... dolces o salades!!... Déu ni do!, Us podeu imaginar menjar cada dia crep???

  


INGREDIENTS


Per la crep:

  125 gr. de farina
  2 ous
  1 vas de llet
  20 gr. de mantega
  un polsim de sal
  un polsim de pebre


Pel farcit:

  6 talls de pernil dolç de gall indi
  6 talls de formatge Havarti


PREPARACIÓ

Posarem la farina en un recipient, juntament amb la sal i el pebre i tirem la llet batent ràpid perquè no es facin grumolls, quan és ben barrejat, hi tirem la mantega fosa al microones i tornem a barrejar, deixarem reposar un hora a la nevera.
Passada l’hora , untarem amb un dau de mantega només per sobre una paella i quan sigui calent hi tirem un caço de la massa i el repartim per tota la superfície de la paella. Perquè quedi una capa fina deixem un minut i l’hi donem el tomb i deixem un minut més i podem retirar. I anar fent així fins acabar la massa.




Ara sobre cada crep hi posarem un tall de pernil i un de formatge i enrotllem cada una com un caneló. Ho posem en una safata i ho posem al forn prèviament escalfat a 200ºC uns 10 minuts, perquè el formatge es fongui, traiem i els tallem a rodanxes.






10 comentaris:

  1. Una presentació fantàstica i bones ja no cal ni dir-ho, perquè les fotografies ja parlen per si soles!! ;)

    Petons!

    ResponElimina
  2. Aquestes crêppes-tapa m'han encantat! Faré servir aquesta presentació en el pròxim dinar pica-pica que tingui! Una abraçada!

    ResponElimina
  3. que bones!! jo aquesta vegada no he arribat al memories pero quan vaig veure el tema ja vaig pensar que sorgirien receptes bonissimes com aquesta!

    ResponElimina
  4. Vaig viure un any a la Bretanya i sí, en mengen molt sovint! Tot i que allí, de les creppes salades en diuen galettes, i es fan amb farina de fajol. Has fet un clàssic de les creppes, de gall d'indi o pernil dolç i formatge! Difícil de superar!! Petons

    ResponElimina
  5. Unes bones creps, i així versió tapa m’agraden molt.
    Petons

    ResponElimina
  6. Crec que em dona temps de venir a sopar!!! M'encanten. Moltíssimes gràcies noies per participar!! Molts petonets

    ResponElimina
  7. Quina bona pinta!!! Fan venir gana i tot! Bon treball


    http://www.casaboix.es

    ResponElimina
  8. Queda un platillo fantàstic, amb l'amanideta... Mmmm!
    Marta

    ResponElimina
  9. Una recepta senzilla d'elaborar i molt saborosa... ara falta una bona cervesa freda.

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!