20 de set. 2012

CREPS AMB CREMA DE FORMATGE I FRUITA DEL TEMPS (THERMOMIX)







Unes altres postres ben bones i versàtils ja que les creps les podem farcir de mil maneres i crec que agraden a tothom. Em vaig decidir amb fruita per acabar les peces que quedaven i el dilluns poder comprar-ne de nova al mercat setmanal, que en aquest temps fa tant de goig que t’ho quedaries tot.


INGREDIENTS

Per les creps:
2 ous
500 ml de llet
250 gr de farina
1 cullerada d'oli
1/2 culleradeta de sal

Pel farcit
1 terrina de formatge de sucar
1 iogurt natural
2 cullerades de sucre
fruita variada tallada petita
caramel o xocolata per adornar 


PREPARACIÓ

Posem a la Thermomix tots els ingredients de les creps i programen a velocitat 4 uns 20 segons ho trèiem i reservem a la nevera una mitja hora*.
Mentre barregem el formatge el iogurt i el sucre i ho batem ben bé perquè quedi una crema.
Seguidament, untarem una paella antiadherent amb una punta de mantega i hi tirem un cullerot de pasta de crep i expandim per la paella de manera que quedi com una truita molt fina, quan vegem que es cuita de un costat girem cap a l’altre, un cop cuita passem a fer les altres, a mesura que les traiem anem posant sucre per sobre.
Un cop fetes es farceixen amb la crema de formatge i les fruites, adornem amb uns fils de caramel o xocolata. 

*També es pot fer amb la batedora 




4 comentaris:

  1. Fa dies que tinc ganes de menjar creps, veient aquestes encara més!!
    petonets

    ResponElimina
  2. Són tan bones les creppes! Aquestes que ens presentes són molt fresquetes... petons

    ResponElimina
  3. Fa mil anys que no en faig, aquestes amb la fruita és una bona forma de menjar-ne!

    ResponElimina
  4. Que bones les creps, així amb fruita no las he provat, però deuen ser molt fresquetes
    Petons

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!