La veritat és que mai havia provat aquest
flam, Flam de “Cuajada”, doncs no em podia pas imaginar el
gust que podia tenir, i espectacular!, boníssim de debò, cremós i Mmmmm… demés
que la recepta més fàcil impossible!!!!.
Així que us animo a que el proveu, i per
presentar en un sopar/dinar amb familiar i/o amics té molt bona presentació!.
INGREDIENTS
3 vasos de llet
15 galetes Maria
120 gr. sucre
2 sobres de quallada
una mica canyella en pols
pinyons
sucre caramel·litzat de compra o “casero”
PREPARACIÓ
Per fer el caramel:
En una paella, s’hi tiren 3 cullerades de sucre i mitja cullerada
d’aigua, es fregeix vigilant que no es cremi el sucre. Ha de quedar un color
negre.
Per fer el flam:
Es tritura tots els ingredients, excepte els
pinyons i el sucre caramel·litzat, es posa tot en un cassó al foc i abans que
arrenqui el bull es treu.
Quina gana fa venir aquest flam!!! Una recepta ideal i fantàstica, Enhorabona !!!
ResponEliminaI quines ganes fan venir de fer-lo!! aquestes són les rerceptes més m'agraden, fàcils i amb resultats!
ResponEliminaUn postre ideal, me gusta.
ResponEliminaBesos
Se ve exquisito, me encanta!!
ResponEliminaBesos
te questa bonissim
ResponEliminaTé un aspecte impressionant, el provarem!
ResponEliminaNosaltres en vam fer un pel repte del Mató a Memòries i ens va agradar moltíssim!!
ResponEliminaI aquest amb els pinyons fa molt bona pinta!!
ptns!!
Te una pinta que si la foto no enganya te de ser boníssim
ResponElimina