Per la iaia Montse
Aquest pastís el vaig veure un dia a TV3 a cuines.. i em va agradar molt, i vaig decidir provar-ho!, i la veritat ha estat tot un èxit!, boníssim!!. Cada vegada que veig una recepta de pastissos de xocolata m’entra la temptació de fer-los! No puc evitar-ho!, Per què qui es pot resistir a un pastís de xocolata? Mmmmm…. Jo, la veritat… IMPOSSIBLE!!!.
Aquest pastís és ideal per acompanyar amb el cafè... IRRESISTIBLE!.
Si us agraden els pastissos de xocolata, us animem que visiteu al nostre bloc uns pastissos de xocolata ben diversos: PASTÍS DE XOCOLATA A LA MEL AMB AVELLANES, PASTÍS DE XOCOLATA i PASTÍS DE XOCOLATA I GERDS.
INGREDIENTS
Pel pastís:
6 rovells d’ou
6 clares
1 copa de ron
150 gr. de sucre
200 gr. de xocolata negra de cobertura
50 gr. de mantega
1 sobre llevat ‘royal’
farina
Per guarnir:
sucre avainillat
cacau en pols
PREPARACIÓ
Es fon la cobertura de xocolata al bany maria, quan
aquesta està desfeta hi afegim la mantega i ho remenem. Seguidament, es
barregen els rovells d’ou i el sucre en un bol, i en un altre bol es munten les
clares. Tot seguit barrejarem, les clares muntades, els rovells d’ou i el
sucre, la xocolata fosa i el ron, 1 sobre de llevat ‘royal’ i anirem
incorporant la farina a poc a poc. Ho remenarem i ho posarem en un motlle pel
forn. Es cou al forn a 180ºC
durant 30 minuts. Es deixa refredar i s’emplata, es decora al gust amb sucre
avainillat i cacau en pols.
Segur que ha de ser molt bo!!! Fa una pinta... i banyat amb xocolata desfeta... ja és una golafreria!!! petons
ResponEliminaQuin plaer menjar-se'l!! Combina amb tot i qualsevol excusa es bona per fer-lo!!
ResponEliminaSin duda una delicia!!
ResponEliminahummmmmmmmmm de luxe
ResponEliminaTé un aspecte tan bo...
ResponEliminaQualsevol moment es bo per menjar-ne un trosset, deu ser de vici
ResponEliminaPetons
Huy que buena pinta!!!!!!!! No se si quedarme con esta o con las magdalenas!!!!!
ResponEliminaVoy a mirar más!!!!!