La meva bona amiga Dolors em va donar uns quants pebrots
verds, que sempre van bé pels sofregits i procuro tindre’n sempre de congelats.
Però com eren molts, vaig mirar que podia fer i a la web de Gastonomia & Cia
vaig veure aquesta melmelada i hem va cridar l’atenció. La Melmelada de
tomàquet si que ens agrada molt, doncs perquè no provar aquesta?, el resultat
molt bo amb un toc curiós i diguem que exòtic. Jo la vaig fer amb Thermomix
però si aneu a la seva web també expliquen com fer-ho de manera tradicional.
INGREDIENTS
450 gr. de pebrots verds
180 gr. de sucre
5 grans de pebre negre
20 gr. d’oli d’oliva
un polsim de sal
PREPARACIÓ
Rentem els pebrots, traiem les llavors, trossegem, ho posem al vas i els piquem una mica a velocitat 6. Seguidament, afegirem
tots els altres ingredients i programem a temperatura varoma 20 minuts
velocitat cullera i ja estarà.
Per conservar-la, esterilitzar un pot amb aigua
bullent i destapat uns 30 minuts, passat aquest temps, treure’l i omplir-lo amb
la melmelada, tapar-lo i bullir-lo en una olla amb aigua (que no cobreixi) uns
20 minuts.
Que bona ha de estar! Mai la he probada però te molt bona pinta! Petons
ResponEliminajo l'he fet, però sense termomix. Realment és una melmelada que val la pena provar. I que té un color sorprenent!!!
ResponEliminaNo hay nada como las mermeladas caseras! Nosotras hicimos de calabaza,naranja y mandarina!
ResponEliminahttp://juegodesabores.blogspot.com.es/
mare meva que bona
ResponEliminaQue rica tiene que estar!!
ResponEliminaBesos
Una mermelada de lo más curiosa. ¡Me gusta!
ResponElimina;-D
Que color tan bonito y seguro que mucho mejor será probarla porque tiene que ser deliciosa!!!! Es ideal!!!
ResponEliminaUn besito.