No us ha passat mai que teniu convidats improvisats? Suposo que gairebé a tothom, oi!!?? Sempre s’ha de tenir recursos!. La setmana passada, la meva cosina... es va atabalar!, es van presentar uns amics a sopar, i no tenia res de postres!!!... i finalment varem improvisar aquests pastissets la mar de bons!!! I demés!, a que fan patxoca!?? ;)
INGREDIENTS
1 làmina de pasta de full
200 ml de nata per muntar
sucre glaç
virutes de xocolata
virutes de xocolata
1 rovell d’ou
PREPARACIÓ
Estendrem la pasta de full i amb un motlle o la copa d’un vas gros
anirem fent rodones de pasta i les posarem en una plata de forn sucada de
mantega i farina.
Quan estiguin totes fetes les pintarem amb rovell d’ou i les posarem
al forn escalfat a 200ºC uns 15 minuts.
Mmmmmmmmm!!!!!! ja em veig la boca plena de nata , deliciós .
ResponEliminaQuina fila aquests pastissets!! Un bon recurs per improvisar!!
ResponEliminaQuina idea tant bona i fàcil! Petons
ResponEliminaDeliciosos, una idea excelente!!
ResponEliminaBesitos
que booooooooooooooooooo
ResponEliminasort que era improvitzat!! arriba a ser pensat, i no queda tant bé!!
ResponEliminapero que delicia por Dios, besitos
ResponEliminaI qui diu que no a un pastisset aixi??han quedat genials. petonets
ResponEliminaUy q pinta...me comia uno ahora mismito!!
ResponEliminaPer ser improvisats us varen quedar fantàstics, com seran els que ho son Ummm
ResponEliminaPetons
Que buenos, en casa se preparan muchas veces, a la nata le pongo una cucharadita de leche en polvo y aguanta un montón montada lo que te permite hacerlos con un ratito.
ResponEliminaSaludicos
Doncs si que és molt bona idea per a quedar molt bé amb uns convidats d'última hora! Per això sempre va bé tenir una làmina de pasta de full a la nevera perquè mai se sap!
ResponEliminaptns!!
Sencillo y rico. Y hecho en un santiamén. ¿Qué más se puede pedir?
ResponEliminaMoltíssimes gràcies pels vostres comentaris!!!.
ResponEliminaAixò fa que tinguem ganes de continuar :)
Petonets
Quina bona idea, són una preciositat!
ResponElimina