Ens diuen que el pollastre i el gall d’indi, són de les
carns més saludables i que es bo menjar-ne de tant en tant intercalat amb peix
i reduint les carns vermelles, Perquè
com a vegades no tens massa temps per guisar o fer al forn el pollastre
i una manera saludable es a la planxa, perquè no quedi tan “soso” es pot fer
d’aquesta manera i surt molt bo.
INGREDIENTS
9 talls de filets
o pit de pollastre filetejat
1 albergínia
1 pebrot roig
1 cullera sopera
de salsa de soja
2 culleres soperes
d'oli
unes fulles de
romaní
1 all tallat petit
1 cullera sopera
de conyac
orenga sec
sal
pebre negre
PREPARACIÓ
Una estona abans posarem el pollastre en una
safata fonda i li tirarem per sobre la soja, l’oli, el romaní, l’orenga, l’all,
el conyac, la sal i pebre i el deixarem una estoneta que agafi sabors una mitja
hora.
Mentrestant en una paella hi posarem dos
cullerades d’oli, el pebrot i l’albergínia tallats a daus, una mica de sal i
els deixarem anar coent a foc mitjà i tapat uns 25 minuts fins que vegem que es
cuit.
Escalfem ara la planxa i hi posem el pollastre
tret de la marinada li donem un parell de tombs banda i banda i llestos.
Delicioso!! Qué buena receta!!
ResponEliminaUn beso
sencilla peo de vici que bo
ResponEliminaJo també t'ho anava a dir, senzilla però té una pinta molt bona! Marta
ResponEliminaGràcies per seguir-me al twitter!
Repeteixo el que ja s’ha dit, senzilla però molt bona
ResponEliminaPetons
Esto no es un pollo cualquiera, lleva una buena comparsa para no sentirse solo.
ResponEliminaJUEGO DE SABORES
Una receta estupenda y el acompañamiento magnifico, os ha quedado pa chuparse los deos..... jejejejejeje
ResponEliminabesos
Una bona alternativa i ben bona per menjar de forma saludable i que no sigui a la planxa.
ResponEliminaAmb aquest marinatge ha de quedar molt gustós!
ptns!!