Aquest si que es un "Superpostres", ja que és
molt bo i a la vegada molt saludable, ah!! i calories 0. Què més volem?, és un
altra manera de menjar fruita i com que queda lluït, als nens els agrada molt i
alhora es converteix en uns postres de festa ja que té molt bona presentació....
INGREDIENTS
fruita variada ( plàtans, poma, gerds, maduixa........)
2 sobres de gelatina de llimona
PREPARACIÓ
Agafarem un motlle i l’omplirem fins la meitat amb
la fruita trossejada, i reservem. Seguidament, agafarem la gelatina i la farem
segons indica el fabricant, un vas d’aigua freda per sobre i els desfem, mentre
posem un vas d’aigua per sobre al foc i quan arrenqui el bull retirem i tirem
sobre la gelatina desfeta amb fred, deixem refredar i tirem sobre les fruites
del motlle, posem a la nevera almenys quatre hores i millor fer-lo d’un dia per
l’altre.
Quina presència més bona!! i estarà molt bó això. Més fàcil de fer impossible.
ResponEliminaMés que postre sembla un ornament. Molt bon resultat.
ResponEliminaDeliciosa y la presentación es preciosa!!
ResponEliminaFàcil de fer i molt bo. Ara és fàcil trobar gelatina, i fer postres de festa major!
ResponEliminachulisima i que bona
ResponEliminaQuina cosa més original!!!!
ResponElimina