Per la Consuelo
Des de Mèxic ens ha arribat
aquesta recepta de la Consuelo… Ens ha fet molta il·lusió, així que esperem que
us agradi!.
Per mi, la nostra cuina mediterrània és de les millors, però sempre ens ha agradat publicar cuines d’altres
països i d'altres cultures, ens enriqueix i és genial poder compartir-ho.
Per cert!, la publiquem tal qual
ens l’ha enviat, sense traducció.
INGREDIENTS
1 kg. y
1/2 de pollo (pechuga)
6 cebollas
10 ajos
6 tomates
1 lata de chile Chipotle
1 crema Lala (crema de llet)
1 paquete de tortillas Charras o
fritas
PREPARACIÓ
Hervir 1 kg. y 1/2 de pechuga de
pollo, a fuego medio/alto durante 2 horas aprox., con un poco más de la mitad
de la olla con agua. Hervir con 1/2 cebolla partida en 4 partes y 4-5 ajos.
Cuando la carne esté hecha,
desmenuzar la pechuga y cortar 5 cebollas a rodajas.
Calentar un poquito de aceite en
una paella y hehar la cebolla con las rodajas separadas e ir cociendo a fuego
medio/bajo. Tapar. Triturar 6 tomates, un poco de cebolla y 5 ajos con el chile
chipotle con ¾ partes de un vaso lleno de caldo de pollo restante.
Cuando la cebolla esté hecha
(blanca, no quemada), se tira la anterior mezcla y removiendo de va tirando la
carne también.
Salar y esperar que hierva todo
junto durante unos 10’
a fuego lento y tapado.
Hummm, aixó m'agrada molt a mi...Això ha d'estar bonisim....mmmmm
ResponEliminaI a més está ben presentat!
Quina bona idea, una recepta mexicana per menjar pollastre d'una altra manera. M'agrada com queda!
ResponEliminaque bo
ResponEliminatens raó, la nostra cuina mediterrània no ha d'envejar res a la resta. Però de tant en tant també ens agrada tastar plats nous!!
ResponEliminapetonets
M'agrado molt el menjar mexicà i aquesta tinga té una pinta deliciosa!!!
ResponElimina