Sé que potser és una recepta més d’estiu ja
que és molt refrescant, però com que aquests dies havia fet molta calor, i a
casa ens agrada molt… vaig aprofitar per fer-la!. I és una bona manera
d’introduir el llegum a casa, i n’hauríem de menjar almenys 2 cops a la setmana
pel seu valor proteínic, demés és un plat rapidíssim de fer i a mi
personalment, m’ha tret de dificultats!!!.
Amb la meva cosina, varem tenir un petit
debat sobre l’empedrat, ella em diu que l’empedrat és amb mongetes i bacallà i
jo tota la vida a casa, l’empedrat s’ha cuinat tal com el veieu… Així que no sé quina de les dues té raó, però
només us puc dir, que tant és el nom de la recepta, la qüestió és que agradi i
sigui saludable.
Vosaltres quin tipus d’empedrat cuineu? De
totes maneres aviat tindreu publicat el seu empedrat....
INGREDIENTS
200 gr. cigrons
cuits
2 tomàquets
1 pebrot vermell petit
½ pebrot verd
petit
2 ous durs
1 ceba mitjana
olives
2 llaunes tonyina
amb oli d’oliva
oli
Vinagre mòdena
PREPARACIÓ
Tallem els pebrots, la ceba, tomàquets, olives i
els ous durs a trossets petits i ho afegim en un bol. Hi afegim les llaunes de
tonyina amb l’oli inclòs, seguidament hi afegim els cigrons, (què jo, encara que siguin cuits, els arrenco el bull) i ho barregem tot
ben barrejat. Ho amanim amb oli i vinagre de mòdena. I ja es pot servir.
Que bo! Empedrat! Me n'has fet venir ganes. M'encanta i fa dies que no n'he preparat. M'agraden així com els has fet, també amb ou dur! Petons
ResponEliminaMolt bé !! Nosaltres fem 1 o 2 vegades a la setmana llegums.
ResponEliminaUna abraçada
Sara
Hola:
ResponEliminaAsi es como más nos gustan los garbanzos, además son muy sanos.
Abrazos.
bonissim
ResponEliminaUn buen empredat, asi me encantan los garbanzos, gracias por tu visita a mi cocina, ahora me quedo viendo se se prepara por aqui
ResponEliminabesos
Es un empedrat la mar de complert... a mi m'encanten les llegums fredes tant en empedrat com en esqueixada!!!! i si, venen encara de gust!
ResponEliminaA mi me encantan los garbanzos y preparados así, tienen que estar deliciosos.
ResponEliminaTienes un regalito en mi blog.
Un abrazo
Gràcies pels vostres comentaris!!!!
ResponEliminaEstem molt contentes de que us agradi!!!!
Petonets
Neus
Arae -> Muchas gracias!!!!... me ha hecho mucha ilusión