Buscant unes postres en que
pogués aprofitar una terrina de mató del Pirineu que tenia, em vaig topar una
recepta que hem va semblar fàcil i bona al bloc “MA PETITE BOULANGERIE” i em va
semblar tan senzill que el vaig fer. Només puc dir que boníssim!!!.
Unes postres senzilles i
espectaculars i ben diferents del que estem acostumats!!!. Proveu-ho i ja ens
direu!!!.
INGREDIENTS
Pel flam:
250 g de mató
250 g de llet
200 g de nata de muntar
2 cullerades de
mel
1 sobre i 1/2 de
quallada Royal
Per decorar:
nous pelades
sucre
1 cullerada
d'aigua
PREPARACIÓ
Posem tots els ingredients del flam junts a la
Thermomix i programem 5 minuts, temperatura 90º velocitat 5. Abocarem en
motlles individuals i un cop fred ho posarem a la nevera mínim tres hores.
Mentre posem el sucre i l’aigua en una paella i quan comenci a canviar de color
hi tirem les nous per la meitat i els donem uns cinc o sis tombs pel caramel i
retirem a sobre paper de forn ben separades perquè no s’enganxin.
Un cop compactats els flams els desemmotllem i
adornem amb una mica de mel i les nous caramel·litzades.
Hola Neus guapa tu
ResponEliminaM´encanta, no coneixia aquesta versió, em permís anoto la formula.
En Roc a la cuina ha assolit 200.000 visites i estem de sorteig, estaria molt feliç si i vols participar
mil petonets Susanna
Mmmmmm!! ha de ser boníssim, el farem segur!
ResponEliminapetonets
Aquest el faig moltes vegades a l'estiu. És tan senzill!!! En faig diferents versions canviant el mató per formatge mascarpone o tipus philadelphia. Depeén del dia....
ResponEliminaPetons
Bona idea.... ho provaré amb mascarpone...
ResponEliminaPetonets
em sembla que ja se què faré de postres aquest diumenge... em ve de perles aquest flam! gràcies!
ResponElimina