Els espinacs és una verdura que a casa
només en mengem amb truita o quan fem panadons i no sé perquè no tenim costum de cuinar-ne d’una altra manera... Tot i
que l’espinac és una planta amb una bona font d’àcid fòlic, fibra alimentària i vitamines i molt digestiu. També porta molt ferro i calci, sinó recordem: Popeye el marinerito soy.... així que n’hauríem
de menjar més i demés que tenint els espinacs de l’hort del padrí.... havia
d’aprofitar!. Finalment vaig decidir fer aquesta recepta, i déu ni do que
bo!!!!. A casa els hi va encantar tant, que ja me n’han tornat a demanar!!!!
INGREDIENTS
espinacs
100 gr. mongetes seques
2 alls
bacon
oli
PREPARACIÓ
Netegem els espinacs, els bullim, funyim i reservem. Mentrestant en una paella amb força oli fregim el bacon talladet a
trossets o dauets petits, quan aquest està fregit es reserva i amb l’oli del
bacon es fregeixen els espinacs i les mongetes, quan gairebé estan cuits, s’hi
tira els alls talladets a trossets petits i el bacon. Es barreja ben barrejat i
es fregeix conjuntament una estona fins que tots els ingredients agafin el
gust. I ja es pot servir.
Semblen molt bons amb les mongetes! Però reconec que els panadons em tornen boja, amb espinacs! N'he provat també amb pernil dolç i formatge però no són el mateix... molt de lleida, oi? Petons
ResponEliminaMarina: DE LLEIDA TOTAL!!!! jajajajajaj... ben bé del centre
ResponEliminaPetons
Holaaa, te he dejado una cosita en mi blog besitos
ResponEliminaquin saltejat mes bo
ResponEliminaQue bons han de ser així els espinacs!! i també amb els panadons. No he provat mai els panadons però potser m'animo amb la teva recepta!!
ResponEliminaEspinacs i mongetes seques, una combinació que no he preparat mai. I així saltejat ha de ser ben bo....
ResponEliminaPetons
...traigo
ResponEliminaecos
de
la
tarde
callada
en
la
mano
y
una
vela
de
mi
corazón
para
invitarte
y
darte
este
alma
que
viene
para
compartir
contigo
tu
bello
blog
con
un
ramillete
de
oro
y
claveles
dentro...
desde mis
HORAS ROTAS
Y AULA DE PAZ
COMPARTIENDO ILUSION
TAST DE CUINA
CON saludos de la luna al
reflejarse en el mar de la
poesía...
ESPERO SEAN DE VUESTRO AGRADO EL POST POETIZADO DE LEYENDAS DE PASIÓN, BAILANDO CON LOBOS, THE ARTIST, TITANIC SIÉNTEME DE CRIADAS Y SEÑORAS, FLOR DE PASCUA ENEMIGOS PUBLICOS HÁLITO DESAYUNO CON DIAMANTES TIFÓN PULP FICTION, ESTALLIDO MAMMA MIA,JEAN EYRE , TOQUE DE CANELA, STAR WARS,
José
Ramón...
Un salteado buenísimo!!
ResponEliminahttp://juegodesabores.blogspot.com.es/
també estan molt bons amb cansalada viada o , els meus preferit, amb papada. El que no entenc per que bullir els espinacs ja que perden molt gust. aquest fet també va dirigit als panadons.
ResponElimina