Ara que ja ha passat l’estiu i
gairebé totes, ja que no podem generalitzar, n’hi ha que tenen més sort que jo….
Ens em de posar una mica a dieta!, i clar!, en una dieta equilibrada s’ha de
menjar pasta... i la pasta sola és molt avorrida, i si l'amanim amb carn, és bastant calòrica, i aquesta recepta és menys calòrica i no per això menys bona!!!.
Demés… més fàcil impossible!,
i com dic moltes vegades, no sempre el més elaborat ha de ser el millor!!!!.
INGREDIENTS
500 gr d’espaguetis
integral ( o normal)
250 de gambes
pelades congelades ( es descongelen sota l’aigua ràpidament)
3 alls
1 bitxo de cayena
julivert picat
petit
3 cullerades d’oli
d’oliva
sal
PREPARACIÓ
Posem aigua a bullir i quan arrenca el bull hi
tirem els espaguetis amb la seva sal corresponent i deixarem el temps que ens
aconsella el fabricant.
Mentre en una paella al foc hi posarem l’oli, els
alls tallats a làmines i el bitxo trossejat. Deixem que els alls s’enrosseixen
una mica i hi tirem les gambes descongelades, els hi donem uns quants tombs,
mentrestant escorrem els espaguetis i els afegim a la paella, ho barregem ben
barrejat perquè s’ajuntin els gustos. Tirarem una mica de julivert per sobre o
si és vol, formatge ratllat.
No només pels que estan a dieta serveix aquesta recepta, pels que fem esport també és ideal... Amb aquest plats tant bons ... tots a fer salut!!!
ResponEliminaQue bona la pasta combinada amb marisc!!!! Aquests spaguettís han d'estar "marevellosos" i amb el toc del bitxo...m'encanta!
ResponEliminaque bons
ResponEliminaMmmmm!! Deliciosa receta!
ResponEliminaBesitos
Esmeralda
Holaaa, que ricos están los espaguetis con gambas, aunque le has puesto una cayena que yo no no, no puedo con el pique.
ResponEliminaUn besoooo
Moltes gràcies per estar aquí!!!!
ResponElimina:)