Després
d’un àpat copiós... Què us sembla un mousse refrescant i lleuger? Aquest pastís
és molt adient per l’estiu, sobretot a les nostres contrades on la calor et
tomba. Demés què és fàcil de fer a part de bo. Ah!, i es pot congelar!.
INGREDIENTS
1 Pot de pinya en almívar dels grans
200 gr. de nata per muntar
5 fulles de gelatina
melindros (o magdalenes una
mica seques)
PREPARACIÓ
Posem en remull amb aigua les fulles de gelatina i
escorrem la pinya del pot però sense llançar l’almívar, tot seguit la posarem al
turmix i la triturem ben fina. Amb un colador fi, hi passem el puré de pinya a
fi de treure una mica els fils que fa.
Seguidament, agafem 3 cullerades de l’almívar i l’escalfem,
quan ja és calent hi desfem les fulles
de gelatina escorregudes (fora del foc), deixem refredar una mica i ho
incorporem al puré. Muntem la nata, i l’anem posant junt al puré i la gelatina
a poc a poc i de baix a dalt fins que quedi tot ben incorporat.
Tapem amb melindros el fons d’un motlle desmuntable
fins que no quedi cap forat i amb un pinzell es va sucant amb una mica de l’almívar
i hi tirem amb compte la preparació per sobre. Guardem a la nevera 4 o 5 hores
o es pot fer a la vigília.
Per servir retirem l’anella del motlle i decorem
amb mes rodanxes de pinya o be al gust de cadascú.
Que bo!! En vaig fer un semblant, mig coco, mig pinya. A casa va ser un èxit! El teu té una pinta molt temptadora!!
ResponEliminaAmb pinya no l’he fet mai. Aquest teu es veu boníssim, queda anotat a pendents
ResponEliminaPetons
M'encanten els mousse!! i de pinya, només n'he menjat una vegada però em va agradar molt, molt lleuger i saborós, me l'apunto!
ResponEliminaUna bona proposta, i un bon postre
ResponEliminaMolt adient a l'estiu, i tot l'any després d'un bon tip!!
ResponEliminapetonets
¡Qué delicia! Me parece una propuesta estupenda, sabrosa, delicada y muy tentadora. Me encanta.
ResponElimina¡Saludos!
Després de menjar una mica massa, aquest pastís deu anar molt bé!!
ResponElimina