2 d’oct. 2013

MOUSSE DE PINYA AMB ALMÍVAR








Després d’un àpat copiós... Què us sembla un mousse refrescant i lleuger? Aquest pastís és molt adient per l’estiu, sobretot a les nostres contrades on la calor et tomba. Demés què és fàcil de fer a part de bo. Ah!, i es pot congelar!.



INGREDIENTS


1 Pot de pinya en almívar dels grans

200 gr. de nata per muntar

5 fulles de gelatina

melindros  (o magdalenes una mica seques)



PREPARACIÓ



Posem en remull amb aigua les fulles de gelatina i escorrem la pinya del pot però sense llançar l’almívar, tot seguit la posarem al turmix i la triturem ben fina. Amb un colador fi, hi passem el puré de pinya a fi de treure una mica els fils que fa.

Seguidament, agafem 3 cullerades de l’almívar i l’escalfem, quan ja és  calent hi desfem les fulles de gelatina escorregudes (fora del foc), deixem refredar una mica i ho incorporem al puré. Muntem la nata, i l’anem posant junt al puré i la gelatina a poc a poc i de baix a dalt fins que quedi tot ben incorporat.

Tapem amb melindros el fons d’un motlle desmuntable fins que no quedi cap forat i amb un pinzell es va sucant amb una mica de l’almívar i hi tirem amb compte la preparació per sobre. Guardem a la nevera 4 o 5 hores o es pot fer a la vigília.

Per servir retirem l’anella del motlle i decorem amb mes rodanxes de pinya o be al gust de cadascú.




7 comentaris:

  1. Que bo!! En vaig fer un semblant, mig coco, mig pinya. A casa va ser un èxit! El teu té una pinta molt temptadora!!

    ResponElimina
  2. Amb pinya no l’he fet mai. Aquest teu es veu boníssim, queda anotat a pendents
    Petons

    ResponElimina
  3. M'encanten els mousse!! i de pinya, només n'he menjat una vegada però em va agradar molt, molt lleuger i saborós, me l'apunto!

    ResponElimina
  4. Molt adient a l'estiu, i tot l'any després d'un bon tip!!
    petonets

    ResponElimina
  5. ¡Qué delicia! Me parece una propuesta estupenda, sabrosa, delicada y muy tentadora. Me encanta.
    ¡Saludos!

    ResponElimina
  6. Després de menjar una mica massa, aquest pastís deu anar molt bé!!

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!