11 d’oct. 2013

MIL FULLS DE CREMA I NATA





Aquesta vegada he engalanat el diumenge amb aquest postres... ja que hem de donar un toc diferent al dia festiu de la setmana!.

La pasta de full a part de bona... sempre és molt adient per fer un plat ràpid, tan salat com dolç.



INGREDIENTS



1 lamina de pasta de full refrigerada o congelada ( millor rectangular)


200 ml de nata per muntar 35% matèria grassa

ametlles laminades o picades

3 cullerades de sucre

sucre glaç

1 rovell d’ou

2 cullerades de sucre per la nata



PREPARACIÓ



De la lamina de pasta de full en fem tres rectangles iguals, encenem el forn a 200ºC.


Tot seguit, agafem els rectangles els posem amb el mateix paper que porten en una safata de forn i els punxem ben punxats amb una forquilla a fi que no pugin. Batrem el rovell d’ou i pintarem els rectangles, Seguidament, hi tirem una cullerada de sucre a cadascun. Les ametlles les posem nomes en un, que serà el de sobre, posem al forn uns 20 minuts.


Mentrestant, farem la crema pastissera com ja varem explicar aqui, muntarem la nata ben forta  i reservem a la nevera.


Un cop tenim els rectangles cuits, en posem un al fons de una safata de servir i amb una mànega l’omplim de crema, posem un rectangle a sobre i l’omplim amb la nata i sobre aquesta, hi posem el rectangle amb les ametlles. Decorem amb el sucre glaç i llestos.


Millor guardar a la nevera unes tres hores,  (jo no ho vaig fer i la crema sortia per els costats ja que no s’havia pres).



7 comentaris:

  1. Unes postres casolanes boníssimes, més que de pastisseria, i més econòmiques!! Petons

    ResponElimina
  2. espectcular, con este postre quedamos como reinas y encima es rápido de hacer, barato y riquisimo sobre todo. Besos

    ResponElimina
  3. Fa venir ganes de menjar-ne i no parar. Qué bo ha d'estar!!!

    ResponElimina
  4. T'ha quedat espectacular aquest mil fulls! En una ocasió en vaig fer i realment és molt i molt bo! Quina gana que tinc ara mateix!!! hehehe

    Una abraçada i bon cap de setmana!!

    ResponElimina
  5. M'encanten aquestes preparacions amb pasta de full!!! I amb nata i crema junts tota una delícia!!! petons

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!