Aquesta vegada he engalanat el diumenge amb aquest postres... ja que hem de donar un toc diferent al dia festiu de la setmana!.
La
pasta de full a part de bona... sempre és molt adient per fer un plat ràpid,
tan salat com dolç.
INGREDIENTS
1 lamina de pasta de full refrigerada o congelada ( millor rectangular)
200 ml de nata per muntar 35% matèria grassa
ametlles laminades o picades
3 cullerades de sucre
sucre glaç
1 rovell d’ou
2 cullerades de sucre per la nata
PREPARACIÓ
De la lamina de pasta de full en fem tres
rectangles iguals, encenem el forn a 200ºC.
Tot seguit, agafem els rectangles els posem amb el
mateix paper que porten en una safata de forn i els punxem ben punxats amb una
forquilla a fi que no pugin. Batrem el rovell d’ou i pintarem els rectangles, Seguidament,
hi tirem una cullerada de sucre a cadascun. Les ametlles les posem nomes en un,
que serà el de sobre, posem al forn uns 20 minuts.
Mentrestant, farem la crema pastissera com ja varem
explicar aqui, muntarem la nata ben forta i reservem a la nevera.
Un cop tenim els rectangles cuits, en posem un al
fons de una safata de servir i amb una mànega l’omplim de crema, posem un
rectangle a sobre i l’omplim amb la nata i sobre aquesta, hi posem el rectangle
amb les ametlles. Decorem amb el sucre glaç i llestos.
Unes postres casolanes boníssimes, més que de pastisseria, i més econòmiques!! Petons
ResponEliminaespectcular, con este postre quedamos como reinas y encima es rápido de hacer, barato y riquisimo sobre todo. Besos
ResponEliminaFantàstic, Molt adient.
ResponEliminaFa venir ganes de menjar-ne i no parar. Qué bo ha d'estar!!!
ResponEliminaT'ha quedat espectacular aquest mil fulls! En una ocasió en vaig fer i realment és molt i molt bo! Quina gana que tinc ara mateix!!! hehehe
ResponEliminaUna abraçada i bon cap de setmana!!
Un pastís tradicional tan bonic com bo!
ResponEliminaM'encanten aquestes preparacions amb pasta de full!!! I amb nata i crema junts tota una delícia!!! petons
ResponElimina