Com sempre, us presentem una
recepta fàcil i senzilla... una nova idea per
tenir en compte alhora de cuinar.... perquè com he comentat moltes vegades, a
mi sobretot, el que em fa falta és una bona dosi d’imaginació i d’idees al dia
a dia... perquè fer dinar i sopar a diari... és esgotador per la ment!!!.
Una altra amanida .... i és que
som molt del tema a casa nostra!!! en
aquest cas et té què agradar el formatge de cabra, perquè sinó no t’agradarà. El
faig servir molt perquè ens encanta el gust fort que té i combina amb molts
sabors, sobre tot amb verdures... Mmmm... exquisit!!!
INGREDIENTS
5 tomàquets forts
1 rul·lo de formatge de cabra
sal maldon
4 cullerades d’oli d’oliva
pebre negre
sal
maldon o de la normal
alfàbrega fresca
PREPARACIÓ
Fem
els tomàquets a trossos i tirem per sobre el formatge esmicolat i amanim amb l’oli,
sal i pebre a l’últim moment i hi posarem l’alfàbrega tallada a trossos petits.
Si poseu l’alfàbrega abans es torna
negra.
Aquesta amanida es molt capriciosa, amb aquests ingredients Ummm
ResponEliminaPetons
La meva amanida italiana preferida, el canvi a formatge de cabra ha de donar un resultat bonísssim! Ho provaré! Petons
ResponEliminaLa veritat esta mot bona aquesta amanida
ResponEliminaA mi el formatge de cabra i en general tots els formatges m'agraden molt...i en amanida trobo que combinen molt i molt bé!
ResponEliminaUMM, jo l'he fet alguna vegada amb mozzarel.la, però el formatge de cabra m'encanta. La tastaré! Petonets...
ResponElimina