Abans no ens vingui a visitar el fred, publiquem aquesta refrescant recepta!. Ja veieu què últimament va de mousse i d’almívar, la setmana passada vam publicar el mousse de pinya!!, però no us passa que acumuleu pots de préssec o pinya en almívar? I... és una bona manera de consumir-los a part què així donem una alegria al paladar!!! ;)
INGREDIENTS
1 pot de préssecs en almívar 500 gr.
200 gr. de nata per muntar
5 fulles de gelatina
PREPARACIÓ
Escorrem el préssec i reservem 1/2 vas de l’almívar.
Posem les fulles de gelatina en remull d’aigua freda 5 minuts.
Agafem el préssec sense líquid i el triturem ben
fi, alhora posem a escalfar l’almívar que havíem reservat del pot i quan ja és
calent, el retirem i desfem ràpidament les fulles de gelatina ben escorregudes
i deixem refredar. Aquest almívar l’incorporarem al préssec triturat, muntem la
nata i també l’afegim a poc a poc, de baix a dalt. Omplim el motlle i el deixem
a la nevera unes cinc hores, millor un dia per l’altre.
M´ agrada aquest postres. Senzill, ràpid i soluciona las postres d´un àpat.
ResponEliminaQue exquisitez, me encanta y tiene una presencia del quince. Esta me la guardo para un postre con invitados, da gusto verlo.
ResponEliminaUn besooo
umm!!!! aquesta l´apunto, es de les meves, segur que bonissima i molt fácil d´elaborar
ResponEliminagracies per compartir
petons
Silvia
Una bona manera d'utilitzar la fruita en almívar!!!
ResponElimina