Què us sembla per l’aperitiu
o per acompanyar alguna amanida?. Aquests mini rul·los de pa de motlle queden vistosos a la vegada
que senzills. I a vegades donar-hi un toc d’originalitat a quelcom tant
senzill... fa que sigui molt més bo!!!!.
INGREDIENTS
Pa de motlle sense
crosta
Formatge de sucar
pernil dolç tallat
fi
salmó fumat
PREPARACIÓ
Estendrem
dos llesques de pa de motlle de manera que una cavalqui una mica sobre l’altra
i amb un corro o botella les estirarem per fer-les més primes. Les posem sobre
plàstic film, les suquem amb el formatge i a sobre posem el salmó en unes i
pernil dolç a les altres. Tot seguit, les enrotllem com un braç de gitano
ajudant-nos del plàstic de manera que així s’emboliquen i cargolant les puntes del
costat del rotlle pressionarem més. Ho deixarem reposar 1 hora a la nevera.
Per
servir , desemboliquem el plàstic i tallem fent rodanxes.
Fácil pero super exquito, un aperitivo genial que te hace quedar como una reina. besos
ResponEliminaBoníssims!! Jo en faig uns de semblants, però aixafant el pa de motlle amb el curró abans d'enrotllar. Petons!
ResponEliminate questa per lleparse els dits
ResponElimina´Queden genials i són tan fàcil! peotns
ResponEliminaUn aperitiu molt vistós, i es pot fer de mil gustos diferents!
ResponEliminaLa combinació és espectacular, tant en presentació (amb un palet de fusta podría semblar fins i tot una piruleta), com per contrast de gustos... m'ha encantat!!
ResponEliminaD'èxit total! i són fàcil i ràpids de fer!
ResponElimina