A vegades no sabem com
acompanyar els plats de peix o carn, sempre les patates, amanides,
salses........
Aquesta és una opció que vaig
veure al programa 100x100 vegetal, i encara que no sigui vegetariana hi ha
moltes opcions que aplico al meu dia a dia perquè es bo, fàcil i saludable.
Els ingredients de la
maceració estan fets una mica al meu gust, no són exactament els que va aplicar
ells, però la idea es aquesta.
INGREDIENTS
VERDURES:
carabassó
xampinyons
tomàquets
pebrot vermell o verd
ceba tendra
PER LA MACERACIÓ:
suc de una llimona
sal
4 cullerades d’oli d’oliva
4 fulles de julivert
un all
una mica de orenga
un polsim de fulles de romaní
( opcional)
PREPARACIÓ
Tallem les verdures a trossos de mossegada menys el
xampinyons que només els treure’m el tronc. Tot seguit els anem intercalant en
una broqueta. En un morter piquem tots els ingredients per fer la maceració: l’all, el julivert, l’orenga, llimona, romaní,
etc... barregem bé i suquem les broquets, deixem reposar a la nevera un hora
mes o menys.
Passat aquest temps tindrem el forn a 180ºC escalfat i posem les
broquetes en una safata i deixem 20 minuts.
un bon acompanyament, i tant!
ResponEliminaA banda d'un bon acompanyament, molt sa! i visualment molt atractives!!!
ResponEliminaMot bona idea!
ResponEliminaM-agrada!!!!!!
Quin "colorido" que hagués dit la meva àvia!!! Són unes broquetes boniques i sanes!!!
ResponElimina