Un altra idea
fàcil i senzilla per fer que un aperitiu
sigui més variat i bo. No us agrada quan hi ha la taula plena de aquells
platets plens de delícies? , que no saps per on començar?, oooh!!!!! jo només
amb aquestes miniatures ja no dinaria ;)
INGREDIENTS
1 làmina de pasta de
full refrigerada
formatge ratllat
cremós
1 ou
llavors de sèsam
PREPARACIÓ
Escalfem el forn a
200º
De la làmina de pasta
de full anem fent tires d’uns tres dits d’ample i a cada tira omplim el mig amb formatge ratllat,
seguidament les enrotllem cada una sobre si mateixa , pintem amb ou batut i
enganxem el sèsam .
Posem al forn calent
uns 15 minuts fins que estiguin daurats.
Boníssim!! I molt fàcil de fer, oi?
ResponEliminaQue bé va la pasta de full!!! Un aperitiu molt bo!
ResponEliminaTotalment d'acord amb tu, amb aquests aperitius jo ja no necessitaria dinar res més! jo faig un apreritiu semblant però fent una trena, la pasta de full és fabulosa: facil, vistosa i bona.
ResponEliminaQue bona la pasta de full, i admet qualsevol farciment! curiosament no ho he provat amb formatge, així que m'ho apunto!
ResponEliminaTu ho has dit, un aperitiu perfecte!
ResponEliminaPer mi seria un plat principal perfecte!! Que bons i que bufons!
ResponEliminaNo en surto de fer-lo. Ho tornaré a intentar.
ResponElimina