30 de set. 2013

AMANIDA DE FIGUES I PINYONS







Jo no sé a vosaltres però jo les figues m’encanten, i ara què és plena temporada.... Mmmm... disfruto moltíssim!!!.  I quan me’n va  portar la Carolina, apa !! a fer receptes amb figues, les clàssiques amb pernil i altres! I com que a casa som molt d’amanides, doncs mira... figues també.


El plat, evidentment molt i molt senzill, nosaltres que tenim costum de menjar gairebé a diari amanides!, ens és molt interessant aquest tipus de receptes, ja que s’acaben les idees... i és tant avorrit menjar sempre el mateix... i així variat i amb aquest colorido... us asseguro que es troba inclús més bona!!!
 





INGREDIENTS



Enciam

tomàquets

formatge curat o Roquefort

olives

figues

pinyons

vinagre

oli

sal maldon



PREPARACIÓ


Tallem l’enciam petit i el posem a una safata o plats individuals, posem trossos de tomàquet al voltant, per sobre rodanxes de figues, olives i el formatge a lamines fines. Torrarem una mica els pinyons en una paella sense oli i els tirem per sobre. Amanirem al gust.






7 comentaris:

  1. Aixo si que esta bo!!
    m´encanta!
    una abraçada..
    http://loquenoquierasqueserepitanolocuentes.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  2. Quin goig d'amanida. Les figues, a més de bones, són més que decoratives!!!

    ResponElimina
  3. estic d'acord amb la Mònica, es que les figues donenen un colirit que alegra qualsevol plat.
    Jo també vaig fer fa poc una amanida amb unes figues. Aqui us la deixo per si la voleu tastar

    http://operacionfartumbi.blogspot.com.es/2013/08/ensalada-de-jamon-higos-y-uvas.html

    ResponElimina
  4. Una fantàstica i acolorida amanida per ara que encara tenim figues. Boníssima
    Petons

    ResponElimina
  5. ESPECTACULAR , cuant posi el pastís de figues al blog voras la recepta es molt sencilla
    besades menorquines

    ResponElimina
  6. Una recepta molt aconseguida. Espero que sigui igual de sabrosa

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!