Jo no sé a
vosaltres però jo les figues m’encanten, i ara què és plena temporada....
Mmmm... disfruto moltíssim!!!. I quan
me’n va portar la Carolina, apa !! a fer
receptes amb figues, les clàssiques amb pernil i altres! I com que a casa som
molt d’amanides, doncs mira... figues també.
El plat, evidentment
molt i molt senzill, nosaltres que tenim costum de menjar gairebé a diari
amanides!, ens és molt interessant aquest tipus de receptes, ja que s’acaben
les idees... i és tant avorrit menjar sempre el mateix... i així variat i amb
aquest colorido... us asseguro que es troba inclús més bona!!!
INGREDIENTS
Enciam
tomàquets
formatge curat o Roquefort
olives
figues
pinyons
vinagre
oli
sal maldon
PREPARACIÓ
Tallem l’enciam petit
i el posem a una safata o plats individuals, posem trossos de tomàquet al
voltant, per sobre rodanxes de figues, olives i el formatge a lamines fines. Torrarem
una mica els pinyons en una paella sense oli i els tirem per sobre. Amanirem al
gust.
Aixo si que esta bo!!
ResponEliminam´encanta!
una abraçada..
http://loquenoquierasqueserepitanolocuentes.blogspot.com.es/
Molt gustosa i ben fàcil de fer!
ResponEliminaQuin goig d'amanida. Les figues, a més de bones, són més que decoratives!!!
ResponEliminaestic d'acord amb la Mònica, es que les figues donenen un colirit que alegra qualsevol plat.
ResponEliminaJo també vaig fer fa poc una amanida amb unes figues. Aqui us la deixo per si la voleu tastar
http://operacionfartumbi.blogspot.com.es/2013/08/ensalada-de-jamon-higos-y-uvas.html
Una fantàstica i acolorida amanida per ara que encara tenim figues. Boníssima
ResponEliminaPetons
ESPECTACULAR , cuant posi el pastís de figues al blog voras la recepta es molt sencilla
ResponEliminabesades menorquines
Una recepta molt aconseguida. Espero que sigui igual de sabrosa
ResponElimina