Un
carabassó perdut per la nevera..... i fent-l’hi companyia una albergínia..... finalment
em vaig decidir a fer aquest plat, un simulacre de albergínies a la parmesana,
però mes variat.....
La
veritat què el resultat ens va agradar molt i quina manera més bona de menjar
verdures, una bona alternativa, no creieu?
INGREDIENTS ( 2 persones)
1 carabassó
1 albergínia
1/2 porro
1 pot de tomàquet al natural
1 ceba mitjana
sal
alfàbrega
orenga
formatge parmesà*
formatge de cabra*
PREPARACIÓ
Farem una salsa de tomàquet, amb la ceba tallada
petita i fregint-la fins que sigui transparent, tot seguit hi tirem el
tomàquet, l’alfàbrega, l’orenga i la sal i ho deixem coure 15 minuts a foc
lent.
El carabassó i l’albergínia els tallarem a rodanxes i els courem a la
planxa uns 3 minuts per banda, els talls no massa prims. Reservem.
Muntem en una safata de forn, una capa de salsa,
una d’albergínia amb una mica de porro i una mica dels formatges, una capa de
carabassó, una mica de porro, una mica de formatges i acabem amb la resta de salsa, formatge
parmesà per sobre i gratinem al forn.
La trobo una recepta d'aprofitament genial. La faré!
ResponEliminaUn plat de luxe!! La tinc que fer!!
ResponEliminaHo tenim que aprofitar tot que no es pot tirar res.
Besets
http://desdelacuinadelhort.blogspot.com.es/
hummmmmmmmm que bo
ResponEliminaSi es que a veces de sobras de verdura quedan unos platos espectaculares. Besos
ResponEliminaQuin rendiment a uns ingredients oblidats! Ets una artista! Una abraçada!
ResponEliminaQuin rendiment a uns ingredients oblidats! Ets una artista! Una abraçada!
ResponEliminaPer ser una recepta d'aprofitament t'ha quedat d'allò més bé! Una crack!
ResponEliminaPetons
Reines!!!,
ResponEliminaGràcies pels vostres comentaris!!!! :)
I... si!, una bona manera de menjar verdura, oi?
Petonets