Divendres passat, venien les amigues a sopar a casa i no sabia que fer!, evidentment totes intentem cuidar-nos una mica la figura que ja tenim una edat!!! Jajajaja…. ;)
Sempre
el primer plat fem una amanida, però per no fer les de sempre, vaig pensar en
aquesta, i la veritat és que dins el món de les amanides, aquesta és una manera
més de fer aquest àpat tant senzill en un àpat molt i molt desitjable, ple de
colors que li anem imprimint a mesura
que ens deixem portar i anem abocant tot d’ingredients.
Tothom
sap fer amanides, però com he comentat moltes vegades, no es tracta de saber
fer-ho i si és senzill o no, tant sols és recordar-nos d’aquest plat
i donar idees... i ja que s'acosta el cap de setmana i qui més qui menys té amics o familiars a sopar, a vegades alguna petita idea va bé!. Li he dit cruixent, pel to que li dona el bacó ben torrat i
els pinyons, i a partir d’aquí la creativitat i perquè no la improvisació?.... :)
INGREDIENTS
1 enciam fulla de
roure
50 gr. de pinyons
100 gr. de bacó
fumat ben prim
1 formatge de
cabra de rotlle
1 tomàquet
oli
sal
vinagre de Mòdena
PREPARACIÓ
Rentarem i disposarem en una safata l’enciam a
trossos petits, mentre en una paella sense oli fregirem el bacó a talls petits
fins que sigui ben daurat, i en un altra, també sense oli, torrarem els pinyons
1 minut. Tot seguit, tirarem damunt de l’enciam, el tomàquet tallat, el bacó, els
pinyons i el formatge de cabra esmicolat.
En un bol barrejarem 3 cullerades d’oli amb 1 de vinagre de Mòdena i
un polsim de sal, servirem a part , perquè cadascú posi el que convingui.
Qué bo!!! Ara mateix es em fa la boca aigua... Quina pinta més bona!!!
ResponEliminaQuina amanida tant gustosa, bona recepta! petons
ResponEliminaBoníssima!! i el toc cruixent del bacon i el sabor intens del formatge de cabra han de quedar-hi genial! un petó!
ResponEliminaCruixent, plena de color i bonissima, aquesta amanida.
ResponEliminaUna delicia para la vista y el paladar.
ResponEliminaBesos
una combinacio molt gustosa
ResponEliminaUna idea boníssima! me la menjava ara mateix!
ResponEliminapetonets
Boníssima!!
ResponEliminaQuina amanida mes bona y colorida.
ResponEliminaBesos
A casa meva, aquesta amanida té l'èxit assegurat!
ResponEliminaTé molt bona pinta...i el bacon m'encanta! Me l'enduc! ;)
ResponEliminaUna amanida tan bona com aquesta és el millor entrant per un bon sopar! Petons!
ResponEliminaMotes gràcies pels vostres comentaris!!!!! :)
ResponEliminaAra tots a menjar sa!!!! ;)
Petonets i bona setmana