21 de març 2014

AMANIDA CRUIXENT







Divendres passat, venien  les amigues a sopar a casa i no sabia que fer!, evidentment totes intentem cuidar-nos una mica la figura que ja tenim una edat!!! Jajajaja…. ;)


Sempre el primer plat fem una amanida, però per no fer les de sempre, vaig pensar en aquesta, i la veritat és que dins el món de les amanides, aquesta és una manera més de fer aquest àpat tant senzill en un àpat molt i molt desitjable, ple de colors que li anem  imprimint a mesura que ens deixem portar i anem abocant tot d’ingredients. 


Tothom sap fer amanides, però com he comentat moltes vegades, no es tracta de saber fer-ho i si és senzill o no, tant sols és recordar-nos d’aquest plat i donar idees... i ja que s'acosta el cap de setmana i qui més qui menys té amics o familiars a sopar, a vegades alguna petita idea va bé!. Li he dit cruixent, pel to que li dona el bacó ben torrat i els pinyons, i a partir d’aquí la creativitat i perquè no la improvisació?.... :)



INGREDIENTS



1 enciam fulla de roure

50 gr. de pinyons

100 gr. de bacó fumat ben prim

1 formatge de cabra de rotlle

1 tomàquet

oli

sal

vinagre de Mòdena



PREPARACIÓ


Rentarem i disposarem en una safata l’enciam a trossos petits, mentre en una paella sense oli fregirem el bacó a talls petits fins que sigui ben daurat, i en un altra, també sense oli, torrarem els pinyons 1 minut. Tot seguit, tirarem damunt de l’enciam, el tomàquet tallat, el bacó, els pinyons i el formatge de cabra esmicolat.

En un bol barrejarem 3 cullerades d’oli amb 1 de vinagre de Mòdena i un polsim de sal, servirem a part , perquè cadascú posi el que convingui.






13 comentaris:

  1. Qué bo!!! Ara mateix es em fa la boca aigua... Quina pinta més bona!!!

    ResponElimina
  2. Quina amanida tant gustosa, bona recepta! petons

    ResponElimina
  3. Boníssima!! i el toc cruixent del bacon i el sabor intens del formatge de cabra han de quedar-hi genial! un petó!

    ResponElimina
  4. Cruixent, plena de color i bonissima, aquesta amanida.

    ResponElimina
  5. Una delicia para la vista y el paladar.
    Besos

    ResponElimina
  6. Una idea boníssima! me la menjava ara mateix!
    petonets

    ResponElimina
  7. Quina amanida mes bona y colorida.
    Besos

    ResponElimina
  8. A casa meva, aquesta amanida té l'èxit assegurat!

    ResponElimina
  9. Té molt bona pinta...i el bacon m'encanta! Me l'enduc! ;)

    ResponElimina
  10. Una amanida tan bona com aquesta és el millor entrant per un bon sopar! Petons!

    ResponElimina
  11. Motes gràcies pels vostres comentaris!!!!! :)

    Ara tots a menjar sa!!!! ;)

    Petonets i bona setmana

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!