La
panna cotta (nata cuita traduït del italià), són uns postres típics del nord
d'Itàlia, s’elabora amb llet, nata i gelatina i s’assembla al flam, però la seva textura és més
semblant a la gelatina...... Se li poden donar molts aromes i gustos diferents,
només depèn en quin d’ells escalfis la
nata i la llet i la veritat què és un postres exquisit pel paladar!!!.
INGREDIENTS ( 4
flameres)
250 ml.de llet
250 ml.de nata liquida
1 beina de vainilla o 2 taps de vainilla líquida o sucre de vainilla
150 gr. de sucre glaç
3’5 fulles de gelatina
perles de xocolata
200 gr. de maduixes
2 cullerades de sucre
PREPARACIÓ
Posem la gelatina a estovar en aigua freda. Tot
seguit, en un pot al foc barregem la
nata, la llet, la vainilla i el sucre glaç i deixem que s’escalfi, no ha de bullir. Aleshores hi afegim
la gelatina ben escorreguda i ho desfem al líquid, seguidament aboquem a les flameres
i esperem que es refredi. Quan quasi és fred, hi tirem les perles de xocolata,
perquè si fos molt calent es desfarien, i ho posem a la nevera 3 hores.
Mentrestant, posarem les maduixes trossejades en
una paella junt amb el sucre i anirem remenant fins que es fiquin toves i el
seu líquid sigui caramel·litzat, uns 10 minuts.
Por dios! Qué pinta y qué combinación de colores! Me ha entrado un hambre...
ResponEliminaOh!! Quina perversió de sabors! M'encanta tots els gustos que hi has posat, a aquesta pannacotta!
ResponEliminaQue maravilla de postre.
ResponEliminaBesos
Un postre delicioso. Besos
ResponEliminaTe ha quedado un postre delicioso sin duda. He estado un tanto liada, por eso he tardado en pasarme por tu blog, te agradezco tu visita y te correspondo.
ResponEliminaLa verdad, es que creo que entiendo bien tu lengua, pero no sé escribirla, siento no poder hacerlo pues me equivocaría seguro ¿escribes y entiendes tú la mía? es que pienso que a lo mejor no entiendes mi comentario. Lo siento. Un beso.
Quina delìcia!! M'encanta la panna cotta
ResponEliminaAmb aquesta salseta, irresistible!!! Quina delicia!!
ResponEliminaPetonets :-)
Quina recepta i quines fotos! Vénen ganes d'apropar la cullera a la pantalla! Petons!
ResponEliminaQuina recepta i quines fotos! Vénen ganes d'apropar la cullera a la pantalla! Petons!
ResponEliminaUnes postres a tenir present!!
ResponElimina